Trimisă la puşcărie după ce a încercat să-i ia viaţa iubitului! Uite ce a făcut ieşeanca! (EXCLUSIV)

376
Loredana Dulhaniuc
Loredana Dulhaniuc

@ O ieşeancă a fost trimisă la puşcărie după ce a încercat să-i ia viaţa iubitului @ Astfel, ieri, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au condamnat-o pe Loredana Dulhaniuc la 5 ani şi 10 luni de puşcărie, pentru tentativă de omor asupra unui membru de familie @ În cadrul procesului penal, victima nu a cerut despăgubiri

O ieşeancă a fost trimisă la puşcărie după ce a încercat să-i ia viaţa iubitului! Aşadar, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au condamnat-o ieri pe Loredana Dulhaniuc la 5 ani şi 10 luni de puşcărie, pentru tentativă de omor asupra unui membru de familie.

„Instanţa ia act de faptul că persoana vătămată nu s-a constituit parte civilă în prezenta cauză penală”, au afirmat magistraţii ieşeni. Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

 

Trimisă la puşcărie după ce a încercat să-i ia viaţa iubitului!

 

Procesul Loredanei Dulhaniuc a început pe data de 3 februarie 2022. Oamenii legii au afirmat că ieșeanca a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva luni, după un incident grav. Conform anchetatorilor, cei doi concubini din satul Borșa, comuna Vlădeni, județul Iași, au băut împreună de sărbători, iar, mai apoi, au început să se certe.

Conflictul a degenerat, iar Marius M., ieșeanul în vârstă de 38 de ani, a ajuns în stare gravă la spital, după ce concubina acestuia, Loredana Dulhaniuc, l-a atacat. Acesta a fost bătut și înjunghiat în zona gâtului cu un ciob de pahar.

„Bărbatul în vârstă de 38 de ani, din localitatea Borșa, a fost adus de echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă de la domiciliu, cu plagă tăiată laterocervical drept cu șoc hemoragic. Plaga tăiată a rezultat în urma unui conflict casnic, pe fondul consumului de alcool. Concubina l-a tăiat cu un pahar spart”, au spus atunci reprezentanții UPU-SMURD Iași.

 

Ordin de protecție emis pe numele ieșencei

 

În urma incidentului, Marius M. a cerut emiterea unui ordin de protecție pe numele Loredanei Dulhaniuc. Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis în parte solicitarea formulată de bărbat.

„Instanța admite în parte cererea de emitere a ordinului de protecţie formulată în contradictoriu cu pârâta Loredana Dulhaniuc. Dispune emiterea unui ordin de protecţie pentru reclamantul M.M. împotriva pârâtei pentru o perioadă de 6 luni de la data pronunțării hotărârii.

Pe durata emiterii ordinului de protecţie, dispune evacuarea pârâtei din locuința situată în satul Borşa, comuna Vlădeni, judeţul Iaşi, reintegrarea reclamantului M.M. în locuința comună, obligarea pârâtei la păstrarea unei distanțe minime de 50 de metri faţă de reclamant, față de locuința reclamantului şi faţă de locul de muncă al reclamantului, dar și interzicerea oricărui contact cu reclamantul”, au menționat atunci judecătorii. Între timp, anchetatorii ieșeni au constatat că femeia ar fi încălcat acest ordin de protecție.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.