Un dascăl într-o biserică cere daune morale de la o enoriaşă! Scandalul a izbucnit de la o afacere ratată! (EXCLUSIV)

375
Cruce si bani
Cruce si bani

@ Un dascăl într-o biserică cere daune morale de la o enoriaşă @ Scandalul a izbucnit de la o afacere ratată @ Astfel, Costică Druja le cere judecătorilor ieşeni să o oblige pe Cristina Roşca Lorencz să îi plătească daune morale în valoare de 20.000 de lei

Un dascăl într-o biserică cere daune morale de la o enoriaşă! Scandalul a izbucnit de la o afacere ratată! Aşadar, Costică Druja le cere judecătorilor ieşeni să o oblige pe Cristina Roşca Lorencz să îi plătească daune morale în valoare de 20.000 de lei.

„Instanţa admite excepţia necompetenţei materiale a Tribunalului Iaşi, invocată din oficiu. Declină în favoarea Judecătoriei Iaşi competenţa de soluţionare a cererii formulate de reclamantul Drujă Costică în contradictoriu cu pârâta Roşca Lorentz Cristina. Constată ivit conflictul negativ de competenţă între Tribunalul Iaşi şi Judecătoria Iaşi şi dispune înaintarea dosarului către Curtea de Apel Iaşi în vederea pronunţării regulatorului de competenţă. Suspendă judecata cauzei până la pronunţarea regulatorului de competenţă. Fără cale de atac”, au afirmat recent judecătorii ieşeni.

 

Un dascăl într-o biserică cere daune morale de la o enoriaşă!

 

Prin acţiunea civilă, cel care este dascăl într-o biserică din judeţ a solicitat, în contradictoriu cu pârâta, să se constate caracterul ilicit al faptei săvârşite de femeie, să fie obligată aceasta la plata de daune morale către reclamant în sumă de 20.000 de lei şi cu cheltuieli de judecată.

„Mi-a fost încălcat dreptul la demnitate garantat de art. 72, din Codul civil, atingere adusă de pârâta care, din vara anului 2021, a venit ca şi asociată la o firmă. Am lucrat la această societate cu contract de muncă de la 15 iunie 2021, la 15 martie 2022, contractul încetând prin voinţa pârâtei, care şi-a însuşit calitatea de administrator al societăţii. Între asociaţi au apărut diferite dispute, iar, în acest context, pârâta a venit în fiecare zi la locul meu de muncă, împiedicându-mi desfăşurarea activităţilor lucrative, mă jignea, îmi adresa injurii, afectându-mi demnitatea, timp de peste 6 luni, urmărindu-mă la tot pasul”, a precizat Costică Druja în cererea adresată judecătorilor ieşeni.

 

Costică Druja vrea despăgubiri de 20.000 de lei

 

Reclamantul a mai susţinut şi faptul că enoriaşa ar fi început să spună tuturor locuitorilor din sat diverse lucruri negative despre el, iar oamenii au început să îi pună tot felul de întrebări în legătură cu aceste zvonuri. „Fiind şi dascăl la biserica din sat, din cauza zvonurilor împrăştiate, toţi consătenii mă privesc altfel, se feresc de mine, femeile nu mă mai salută, bărbaţii din sat mă evită, iar copiii fac glume pe seama mea, toate aceste umilinţe resimţindu-se din cauza pârâtei”, a subliniat Costică Druja.

Deocamdată, Cristina Roşca Lorencz nu a dat vreo declaraţie, dar, cel mai probabil, ea va solicita respingerea acţiunii de către judecătorii ieşeni. Deocamdată, urmează ca instanţele să stabilească unde va fi judecat iniţial acest dosar.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.