Un violator a fost batut de i-au sarit capacele de femeia agresata. Vai de mama ei Politie!

1849

@ Petru Chelaru in varsta de 40 de ani, proaspat eliberat din Penitenciar a vrut sa violeze o femeie de 63 de ani angajata pe un santier @ Tentativa a esuat deoarece femeia s-a aparat cu toate puterile @ Nici o patrula de Politie nu a trecut prin zona respectiva timp de 40 de minute cat a durat cosmarul acestei femei agresate in plina strada in municipiul Iasi

Un individ pe nume Petru Chelaru din Iasi, in varsta de 40 de ani a vrut sa violeze o femeia de 63 de ani. Astfel, in dimineata zilei de 12 septembrie a.c la ora, femeia se deplasa prin zona Fabricii de Mobila si Tapiterie mergand la serviciu, fiind angajata pe un santier. Dupa ce a trecut podul Sfantul Ioan, femeia a fost agresata de Petru Chelaru care avea la el un cutit. ‘’A fost prinsa de gat de catre inculpat care sub amenintarea unui cutit a tarat-o dupa un gard de beton pentru a o supune unui raport sexual. Aici a urmat o bataie in toata regula intre persoana vatamata si inculpat astfel incat infractiunea de viol nu a fost consumata’’, a spus Monica Palaghia prim-procuror al Pachetului de pe langa Judecatoria Iasi.

Unde-i Politia in Iasi?

Actul sexual nu s-a consumat individul a fost arestat astazi de judecatori pentru viol (vezi aici) si asta deoarece a penetrate femeia cu degetele. Nici o patrula de Politie nu se afla prin zona la acea ora iar seful Politiei, Costel Gitlan se judeca si astazi cu Ministerul de Interne pentru marire de salariu (vezi aici). Dupa agresiunea suferita femeia a ramas doar in lenjerie intima si a asteptat  timp de o jumatate de ora sa vina baiatul sau cu masina sa o ia. Nici un echipaj de Politie nu a trecut prin zona in acest interval. Sa mai precizam ca Petru Chelaru a fost liberat conditionat pe data de 26 august a.c prin ‘’recurs compensatoriu’’, in baza reglementarilor initiate de fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.