Zece cadre medicale infectate cu Covid 19 la Neuro

472
Lucian Eva2
Lucian Eva2

@ Este vorba despre asistente si infirmiere @ „E un accident regretabil, din păcate o asistentă medicală care a revenit în spital după 14 zile libere a fost depistată cu virusul COVID-19”, a spus Lucian Eva, managerul spitalului

Un numar de 10 cadre medicale de la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. N. Oblu” din Iași sunt infectate cu Covid 19. Lucian Eva managerul unitatii medicale a aratat pe pagina de Facebook a spitalului ca infectia a fost adus din exteriorul spitalului. „E un accident regretabil, din păcate o asistentă medicală care a revenit în spital după 14 zile libere a fost depistată cu virusul COVID-19. După o analiză epidemiologică rezultă că virusul a fost adus din exteriorul spitalului, toate persoanele care au avut contact cu asistenta infectată au fost testați, iar în total avem zece cadre medicale infectate la nivelul spialului. Noi am luat imediat toate măsurile necesare pentru protecția pacienților. În momentul de față este în desfășurare o anchetă epidemiologică. Am luat primele măsuri, am testat toți pacienții, tot personalul medical, facem dezinfecție, decontaminare. Urmând ca în cel mai scurt timp să închidem focarul epidemiologic și să ne reluăm activitatea medicală normală”, a aratat Lucian Eva.

Acesta a mai aratat ca in momentul de față situația este sub control adica s-au luat toate măsurile epidemiologice necesare de închidere a focarului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.