Acuzat de pedofilie, condamnat de judecători! Uite ce pedeapsă a primit ieşeanul! (EXCLUSIV)

477
O fetita abuzata care plange
Un individ a fost pedepsit de judecătorii ieşeni, după ce a fost acuzat de abuzuri sexuale

@ Un acuzat de pedofilie a fost condamnat de judecători la finele acestei săptămâni @ Astfel, ieşeanul Vasile Olandru Radu a primit o pedeapsă de aproape 11 ani de temniţă @ Individul a fost acuzat de agresiune sexuală

Un acuzat de pedofilie a fost condamnat de judecători la finele acestei săptămâni! Aşadar, ieşeanul Vasile Olandru Radu a primit o pedeapsă de 10 ani, 10 luni şi 20 de zile de puşcărie, pentru agresiune sexuală.

„Instanţa admite acţiunile exercitate pentru persoanele vătămate minore şi obligă inculpatul să achite, cu titlu de daune morale, suma de 30.000 de lei către prima parte civilă, respectiv 20.000 de lei către a doua parte civilă”, au afirmat magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi.

Mana unui judecator cu un ciocanel
Mana unui judecator cu un ciocanel

Bărbat acuzat de pedofilie la Iaşi

De remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui Vasile Olandru Radu a început pe data de 1 martie 2023. Asta, după ce individul a fost reţinut şi, mai apoi, arestat preventiv începând cu data de 8 februarie 2023.

Aşadar, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată sub acuzaţia de agresiune sexuală. Conform anchetatorilor, ieşeanul a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva luni, când două minore li s-au plâns autorităţilor că ar fi fost agresate sexual.

Judecatoria Iasi
Judecatoria Iasi

Victimele – minore aflate în asistenţă maternală

Astfel, oamenii legii au demarat ancheta şi au ajuns la Vasile Olandru Radu. Acesta a fost săltat şi dus la audieri. Mai apoi, pe 8 februarie 2023, el a fost reţinut pentru 24 de ore. A doua zi, acesta a fost arestat preventiv după o decizie a judecătorilor ieşeni.

Acum, urmează a se vedea dacă individul va contesta sau nu sentinţa emisă de Judecătoria Iaşi. Cel mai probabil, ieşeanul va ataca hotărârea la instanţa superioară. Anchetatorii au adăugat că cele două minore care ar fi fost abuzate de către individ se află în asistenţă maternală.

Minora abuzata
Minora abuzata

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.