Update! Decizia in dosarul arestarii lui Zamosteanu amanata o zi de judecatorii Curtii de Apel

13279
Florentina Aura Parvu, Cristin Zamosteanu, Ovidiu Cretu
Florentina Aura Parvu, Cristin Zamosteanu, Ovidiu Cretu

Magistratii Curtii de Apel au amanat cu o zi pronuntarea unei decizii in dosarul in care Cristin Zamosteanu, Ovidiu Cretu si Aura Florentina Parvu au contestat masura arestarii preventive luata de Tribunal in urma cererii depuse de DIICOT. Procesul a inceput astazi la ora 15.00 iar audierile au durat cateva ore.

Stirea initiala:

Zi decisiva pentru lotul Zamosteanu. Judecatorii decid daca-i lasa in libertate

@ Magistratii Curtii de Apel Iasi vor judeca maine 3 august 2020 contestatia formulata de Cristin Zamosteanu, Ovidiu Cretu si Aura Florentina Parvu impotriva masurii arestarii preventive @ Reamintim ca cei trei au fost arestati intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani cu un prejudiciu de circa 12 milioane euro

Curtea de Apel Iasi va judeca maine 3 august 2020 contestatia impotriva arestarii preventive dispusa de Tribunal pentru ”lotul Zamosteanu” pe data de 29 iulie a.c. Cererea depusa de Cristin Zamosteanu, Ovidiu Cretu si Aura Florentina Parvu se va judeca incepand cu ora 15.00 (vezi aici) iar in cazul in care va fi admisa acestia vor si pusi in libertate. Insa, in cazul in care cererea va fi respinsa acestia vor ramane in arest pana la sfarsitul lunii august, pana la implinirea termenului de 30 de zile. Reamintim ca cei trei au fost arestati intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani cu un prejudiciu de circa 12 milioane euro instrumentat de DIICOT Iasi. (Vezi aici mai multe detalii). In acelasi timp, Oana Maria Zamosteanu fosta sotie a lui Cristin Zamosteanu, cercetata in acelasi dosar a contestat masura controlului judiciar dispusa impotriva sa (vezi aici).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.