TUPEU: Avocatul ieşean acuzat că şi-a omorât iubita a făcut o cerere care i-a lăsat mască pe judecători! Iată ce vrea Felecanu

1117
Sebastian Felecanu
Sebastian Felecanu

@ Sebastian Felecanu a contestat prelungirea arestării preventive cu 30 de zile în cazul său. Avocatul acuzat de omor calificat speră să fie pus în libertate de judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie @  Amintim că individul este cercetat şi a fost arestat pe motiv că şi-ar fi omorât iubita, respectiv pe avocata Monica Cioată.

Avocatul ieşean Sebastian Felecanu a contestat ieri prelungirea arestării sale. Judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au admis recent cererea anchetatorilor în cazul avocatului cercetat pentru că şi-a ucis iubita, pe avocata Monica Cioată.
„Instanţa admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iaşi privind prelungirea măsurii arestării preventive a inculpatului Sebastian Felecanu. Dispune prelungirea măsurii arestării preventive luată faţă de inculpat, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, pentru o durată de 30 de zile”, au spus magistraţii ieşeni.

Sebastian Felecanu speră să fie pus în libertate de judecători

Pe de altă parte, Felecanu speră că va fi pus în libertate de către judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Avocatul ieşean îşi susţine nevinovăţia, în ciuda faptului că a fost arestat preventiv. Amintim că acest lucru s-a întâmplat la un an de la incidentul tragic în urma căruia Monica Cioată a decedat, căzând de la geamul de la bucătărie al apartamentului deţinut de Felecanu în zona Târgu Cucu. În urma expertizelor efectuate în dosar, anchetatorii au ajuns la concluzia că victima era inconştientă şi că a fost târâtă şi aruncată de la fereastra respectivă. Sebastian Felecanu a refuzat iniţial să îi fie examinat corpul, iar, mai apoi, a refuzat şi testul poligraf (la detectorul de minciuni – n.r.). Mai multe detalii despre dosarul in care este cercetat Felecanu puteti citi in articolul repostat mai jos.

Ultimul gest disperat al avocatei ucise de iubit. Urmele găsite pe trupul asasinului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.