Accident mortal, pe o stradă din Iaşi! Victima n-a avut vreo şansă! (EXCLUSIV)

13434
Accident
Accident rutier

@ Un accident mortal a avut loc pe o stradă din judeţul Iaşi @ În urma impactului devastator, victima n-a avut vreo şansă @ Acum, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus condamnarea şoferului Valentin Marian, pentru ucidere din culpă @ Astfel, ieşeanul a primit o pedeapsă de 2 ani şi9 luni de închisoare, cu suspendarea executării

 

Un accident mortal a avut loc recent pe o stradă din judeţul Iaşi! În urma impactului devastator, victima n-a avut vreo şansă! Acum, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus condamnarea şoferului Valentin Marian, pentru ucidere din culpă.

„Instanţa îl condamnă pe inculpatul Valentin Marian la 2 ani şi 9 luni de închisoare, cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă”, au precizat judecătorii ieşeni.

 

Accident mortal, pe o stradă din Iaşi

 

Pe lângă pedeapsa cu suspendare, Valentin Marian a fost pus şi la muncă de către magistraţii ieşeni. „Inculpatul Valentin Marian va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Comunei Ion Neculce sau în cadrul Şcolii Gimnaziale Ion Neculce Iaşi, pe o perioadă de 90 de zile”, au adăugat judecătorii.

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul ieşeanului Valentin Marian a început pe data de 1 septembrie 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată pe bărbat sub acuzaţia de ucidere din culpă.

 

Victima n-a avut vreo şansă după impactul devastator

 

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au afirmat că, în urmă cu mai bine de un an, Valentin Marian a fost implicat într-un accident rutier extrem de grav. În urma impactului devastator, victima nu a avut vreo şansă, aceasta decedând.

După producerea accidentului, la faţa locului a fost chemat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi. Totuşi, echipajul medical nu a mai putut face nimic pentru victimă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.