Accident mortal petrecut pe o stradă din Iaşi! Şoferul a scăpat de dosarul penal! (EXCLUSIV)

3524
Accident
Accident rutier

@ Un accident rutier mortal s-a petrecut pe o stradă din judeţul Iaşi @ Şoferul a scăpat de dosarul penal pe motiv că răspunderea penală s-a prescris @ Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus încetarea procesului penal în cazul lui Marian Teofil Mircea

Un accident rutier mortal s-a petrecut pe o stradă din judeţul Iaşi. Şoferul a scăpat de dosarul penal pe motiv că răspunderea penală s-a prescris.

Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus recent încetarea procesului penal în cazul lui Marian Teofil Mircea. „Instanţa încetează procesul penal având ca obiect săvârşirea de către inculpatul Mircea Teofil Marian a infracţiunii de ucidere din culpă, ca urmare a intervenirii prescripţiei răspunderii penale”, au afirmat judecătorii.

 

Despăgubiri acordate în urma accidentului rutier mortal

 

Pe de altă parte, judecătorii ieşeni au obligat partea responsabilă civilmente SC Groupama Asigurări SA la plata către părţile civile a sumelor totale de 10.000 de lei şi 112.000 de euro, drept despăgubiri. Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Procesul lui Marian Teofil Mircea a început pe data de 9 decembrie 2020. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au dispus trimiterea acestuia în judecată sub acuzaţia de ucidere din culpă.

 

Marian Teofil Mircea, acuzat de producerea impactului devastator

 

Anchetatorii ieşeni au spus că Marian Teofil Mircea a fost implicat într-un accident. Conform oamenilor legii, impactul devastator a avut loc în urmă cu mai bine de 4 ani.

După producerea accidentului, victima a decedat din cauza leziunilor suferite. Ulterior, poliţiştii au deschis un dosar penal care a dus la trimiterea în judecată a lui Marian Teofil Mircea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.