Mardoiul care a distrus masina politiei a venit cu banii s-o repare. Dupa ce a platit, l-au bagat la racoare

2072

@ A distrus masina de politie dupa care a venit cu banii de reparatii in dinti spunand ca ii pare rau @ Asta dupa ce a agresat doi politisti aruncand cu pietre dupa ei @ Desi are numai 25 de ani va sta totusi la racoare

Magistratii ieseni de la Judecatoria Iasi au pronuntat sentinta in cazul tanarului de 25 de ani din comuna Mogosesti judetul Iasi care in noaptea de 15-16 septembrie anul trecut a intrat prin violenta in casa unui vecin si a atacat cu pietre si alte obiecte pe politistii reusind sa distruga masina cu care agentii venisera dupa ce fusesera sesizati de cetateanul caruia ii fusese violat domiciliul. Magistratii de la Judecatorie au decis ca Petru Aionitoaei sa stea 1 an si 3 luni la inchisoare desi la judecata acesta s-a prezentat spasit, a platit reparatiile masinii de politiei adica 2.600 lei si a fost sa plateasca daunele morale solicitate de politistii agresati Gabriel Carlescu si Alina Mihaela Padurariu, cate 20.000 lei de fiecare. Reamintim ca, pe data de 15 septembrie a.c Aionitoaei s-a imbatat bine dupa care impreuna cu doi amici de pahar si anume Valentin Dodan si un alt Donan poreclit „Bila” s-a indreptat spre casa. In jurul orei 0.00 au ajuns in dreptul casei unui consatean pe nume Daniel Florin Constantinescu. In acest moment Aionitoaei si-a adus aminte ca la pranz acesta refuzase sa-i cumpere un cal pe care il avea de vanzare. Individul a intrat in locuinta lui Constantinescu cu un cutit in mana. „Nemultumit de faptul ca acesta refuzase in jurul dupa amiezii sa-i cumpere un cal pe care il avea de vanzare, inculpatul fiind in stare avansata de ebrietate a patruns in domiciliul lui Daniel Florin Constantinescu, fara drept avand un cutit in mana, amenintand si injurand, distrugand mai multe bunuri”, au aratat procurorii.

I-a atacat pe politisti cu ce a pututt

Lui Constantinescu i s-a facut frica si a sunat la 112. Inspectoratul de Politie a trimis la fata locului o patrula a Sectiei 1 Rurale – Ciurea, aceasta fiind formata din agentii Gabriel Carlescu si Alina Padurariu. In momentul in care au ajuns politistii, Aionitoaeoi i-a amemintat cu moartea dupa care a rutp bucati de scandura dintr-un gard agresandu-i pe cei doi agenti. Dupa aceea individul s-a urcat pe o casa parasita aflata vis a vis e locuinta lui Constantinescu, a smuls tiglele din acoperis si le-a aruncat spre cei doi politisti. Agentii nu au fost lovit deoarece s-au ferit dar masina politiei a fost distrusa. S-a constatat ca au fost avariate aripile, cupola, parbrizul etc. Dupa ce a terminat de aruncat cu tigle, Aionitoaei a rupt-o la fuga fiind insa prins in scurt timp de trupele de interventie ale Inspectoratului de Politie al judetului Iasi. Initial nu a recunoscut faptele dar dupa ce a vazut ca se apropie sentinta a spus ca-i pare rau si ca vrea sa platesca pentru distrugerea masinii politiei si pentru faptul ca i-a agrestat pe cei doi agenti de politie.
Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.