Accident rutier mortal, la Iaşi! Ce a păţit şoferul după impactul devastator! (EXCLUSIV)

1156

@ Un accident rutier mortal a avut loc pe o şosea din judeţul Iaşi @ După impactul devastator, şoferul a fost pedepsit de către judecători @ Astfel, ieri, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe Nicolae Niţă la 2 ani de închisoare, cu suspendare, pentru ucidere din culpă

Un accident rutier mortal a avut loc pe o şosea din judeţul Iaşi! După impactul devastator, şoferul a fost pedepsit de către judecători. Astfel, ieri, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe Nicolae Niţă la 2 ani de închisoare, cu suspendare, pentru ucidere din culpă.

„Inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 80 de zile, în cadrul Casei de Cultură a Studenţilor Iaşi sau ANAF – Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Iaşi”, au afirmat ieri judecătorii ieşeni.

 

Accident rutier mortal, pe o şosea din Iaşi!

 

Pe lângă pedeapsa aplicată lui Nicolae Niţă, magistraţii ieşeni au mai decis şi acordarea de despăgubiri. Aşadar, firma Groupama Asigurări SA a fost obligată să le achite rudelor victimei despăgubiri în valoare totală de 60.000 de euro cu titlu de daune morale.

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui Nicolae Niţă a început pe data de 22 octombrie 2021. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată sub acuzaţia de ucidere din culpă.

 

Nicolae Niţă, acuzat de producerea impactului devastator

 

Oamenii legii au spus că Nicolae Niţă a intrat în atenţia lor în urmă cu aproximativ 6 ani. Conform anchetatorilor, pe data de 20 noiembrie 2016, ieşeanul a fost implicat în producerea unui accident rutier mortal.

La faţa locului a fost chemat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Victima a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Spiridon”, din Iaşi, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru aceasta.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.