Acuzaţi că au vrut să facă moarte de om pe o stradă din Iaşi! Minor, trimis în judecată de anchetatori (EXCLUSIV)

2285
Criminalist, cercetare la fata locului
Criminalist, cercetare la fata locului

@ Doi indivizi, tată şi fiu, sunt acuzaţi că au vrut să facă moarte de om pe o stradă din Iaşi @ Minorul a fost trimis în judecată de anchetatori alături de Constantin Trifan @ Întreg scandalul a izbucnit de la o ceartă în familie

Doi indivizi, tată şi fiu, sunt acuzaţi că au vrut să facă moarte de om pe o stradă din Iaşi. Minorul a fost trimis în judecată de anchetatori alături de Constantin Trifan. Întreg scandalul a izbucnit de la o ceartă în familie.

Acum, urmează ca Tribunalul Iaşi să stabilească un prim termen de judecată al procesului penal. Mai apoi, magistraţii vor asculta ce au de spus toate părţile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Acuzaţi că au vrut să facă moarte de om pe o stradă din Iaşi

 

Scandalul a izbucnit după un conflict spontan ce a avut loc în satul Zece Prăjini, din comuna ieșeană Dagâța. Conform anchetatorilor, recent, Constantin Trifan a fost autorul unei scene desprinse parcă din filmele de groază, încercând să-și omoare fratele. Totul s-a întâmplat în jurul orei 21:00. Oamenii legii au spus că suspectul ar fi luat o coasă și i-a aplicat victimei multiple lovituri în zona capului și a corpului. Însă chinul nu s-a terminat. A intervenit fiul minor al agresorului, care a tras în unchiul său cu un par, cu pumnii și picioarele.

„Pe 7 august 2023, în jurul orei 21:00, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul C.T. i-a aplicat multiple lovituri cu o coasă, cu pumnii şi picioarele în zona capului şi a corpului victimei T.M. (fratele său), ce se afla în faţa imobilului în care locuieşte, din satul Zece Prăjini, iar inculpatul minor A.C.T. (nepotul victimei) i-a aplicat acesteia lovituri cu un par din lemn, cu pumnii şi picioarele”, au declarat anchetatorii.

Sediul Palatului de Justiţie din Iaşi
Palatul de justitie Iasi

Victima a ajuns în stare gravă la spital

 

Starea de sănătate a victimei nu a fost una favorabilă, fiindu-i pusă în primejdie viața din cauza loviturilor pe care le-a primit.

Medicii au constatat că victima avea leziuni interne și externe ce au necesitat 30-35 de zile de îngrijiri medicale. Oamenii legii au demarat cercetările şi au ajuns la cei doi suspecţi, tată şi fiu. Acum, cei doi vor fi nevoiţi să dea explicaţii în instanţă pentru ceea ce s-a întâmplat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.