Lovitură grea pentru un membru al lumii interlope din Iaşi! Magistraţii îl ţin după gratii pe Vandam Constantin!

14043
Constantin Vandam si masina Porche
Constantin Vandam si masina Porche

@ Lovitură grea pentru un membru al lumii interlope din Iaşi @ Magistraţii îl ţin după gratii pe Vandam Constantin @ Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au admis recent prelungirea arestului preventiv în cazul lui Vandam

Lovitură grea pentru un membru al lumii interlope din Iaşi! Magistraţii îl ţin după gratii pe Vandam Constantin! Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au admis recent prelungirea arestului preventiv în cazul lui Vandam.

„Instanţa verifică şi constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive dispusă faţă de inculpatul Constantin Vandam,trimis în judecată pentru comiterea infracţiunilor de tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Menţine măsura arestului preventiv dispusă faţă de inculpatul Constantin Vandam”, au afirmat judecătorii. Amintim că, recent, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au decis trimiterea în judecată a acestuia. Principala acuzaţie din acest caz este cea de tentativă de omor.

 

Vandam Constantin, acuzat de tentativă de omor

 

Urmează ca Tribunalul Iaşi să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistraţii vor asculta ce au de spus toate părţile implicate în scandal, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

De altfel, judecătorii ieşeni l-au băgat după gratii pe interlopul acuzat de tentativă de omor. După un scandal cu focuri de armă, în trafic, Vandam Constantin spera că va rămâne în libertate. Astfel, magistraţii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au admis contestaţia formulată de anchetatori în cazul lui Vandam Constantin.

 

De acasă, în arest preventiv

 

După ce a fost plasat iniţial în arest la domiciliu de Curtea de Apel Iaşi, în dosarul in care este acuzat că ar fi tras cu pistolul către doi rivali, Tribunalul Iași a respins mai apoi cererea de arestare a lui Vandam Constantin și în dosarul în care este acuzat ca a vrut să-şi omoare un rival, să-l calce cu mașina.

Conform anchetatorilor, pe 2 martie 2023 in jurul orei 16.00, clanurile interlope s-ar fi întâlnit şi ar fi izbucnit un conflict spontan. Oamenii legii au spus că, la un moment dat, Vandam Constantin a urcat la volanul unei maşini BMW şi a demarat spre locul în care se afla Dragoş Ştefan P., care a apucat să se ferească.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.