La Lucky Studio faci bani cu un program flexibil. Alege videochatul premium!

183
Lucky Studio LiveJasmin record
Lucky Studio LiveJasmin record

Tu cum lucrezi acum? Ce fel de program ai? Dacă ai deja un job în Iași, cel mai probabil primești un salariu mic pentru foarte multe ore de lucru. Ca să ghicesc, undeva la 1.600 lei pentru 10-11 ore pe zi, uneori și în weekend.

De fapt, nici nu e chiar ghicit. Pentru că asta e cam media în Iași pentru orice fată tânără, care abia a terminat liceul. Și dacă ești studentă la facultate, tot cam așa e. Că tot nu ai experiență, indiferent de studiile pe care le urmezi.

Poți să scapi de chinul ăsta foarte ușor. Lucky Studio te angajează la cel mai mare studio de videochat din Iași. Cu numai 8 ore lucrate pe zi, poți să câștigi câteva mii de euro lunar. Crezi că glumesc? Îmi place mult umorul, dar mă joc cu banii. Hai să-ți explic cum îi poți câștiga și tu!

 

Câștigi mult cu un program normal

Orice om din țara asta care are între 18 și 65 de ani poate munci 8 ore pe zi. Asta e norma prevăzută și de Legislația Muncii. Firește, mulți angajați stau peste program, cum probabil făceai și tu până acum, dar asta e la joburile aiurea. Unde nu ți se dau bani pentru efortul suplimentar. Că pur și simplu așa vrea patronul și tu nu ai de ales.

La Lucky Studio ai însă șansa să lucrezi cu un program decent. În mod normal, orice model de videochat de la noi vine la program 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână. E un ritm rezonabil, cu care te obișnuiești foarte repede. Iar după asta nici nu simți când trece timpul. Mai ales că, prin natura jobului, stai de vorbă cu mulți oameni online, mai interacționezi cu trainerele noastre. Deci e destul de dinamic și distractiv ce faci tu.

În privința banilor, modelele de la Lucky Studio câștigă, în medie, în jur de 4.000 lunar. Doar cu 8 ore de muncă pe zi! Desigur, fetele care vor să câștige și mai mult au libertatea deplină să facă asta. Pur și simplu ne anunță din timp că vor să stea mai mult la program și ne organizăm la studio în așa fel încât să aibă o cameră disponibilă. Echipa noastră acoperă oricum tot programul modelelor, deci e cineva pe care să contezi 24 din 24 de ore.

Deci, dacă vrei bani în plus, ai șansa să lucrezi în plus. Dar asta e doar alegerea ta. Nu te forțează nimeni. La Lucky Studio nu ai șefi. Așa avem modele care ajung la peste 10.000 de dolari pe lună, apoi la peste 15.000 sau 20.000 de dolari pe lună. Dacă se simt apoi obosite, coboară din nou la nivelul de 8 ore pe zi și își iau 2 zile libere în weekend sau când vor ele. Vezi ce simplu e? Ăsta e adevăratul videochat premium din Iași!

Ai timp și de videochat și de viața personală

Banii sunt întotdeauna bineveniți. Dar sunt și mai ok când te poți bucura de ei în liniște. Adică atunci când ai o viață privată împlinită. Noi promovăm mult asta la Lucky Studio. Le încurajăm pe fete să meargă într-o vacanță dacă vedem că nu mai sunt fresh.

La fel, le îndemnăm să dea atenție relațiilor în care sunt, copiilor lor, dacă sunt mămici. Sau pur și simplu să se relaxeze acasă, la televizor, cu prietenii. Ori să meargă în natură, cu bicicleta, sau la sală, să facă mișcare.

Armonia dintre job și ce faci acasă e esențială pentru fericirea ta. E un echilibru de care ținem mereu cont atunci când stabilim un program de lucru. Important e să fii constantă și la studio, mulțumită și în viața privată. Atunci ai mereu un vibe bun, o energie pozitivă care te ajută pe toate planurile. Membrii simt că îți merge bine și îți dau mai mulți bani, iar cei apropiați se bucură de prezența ta minunată.

După cum vezi, e posibil să ai o viață plină. Nu sta blocată în jobul de până acum, în limitările pe care ți le-au impus alții. La Lucky Studio chiar avem o vorbă în sensul ăsta: “Fii liberă să faci bani!”. De program ne ocupăm împreună. Dacă ne organizăm bine, ai timp și de job, și de facultate, de iubi, de prieteni, de ce vrei tu.

Viața ta bună începe chiar acum! Hai să ne cunoaștem mai bine și să facem planuri împreună! Acum e, în sfârșit,  timpul tău!

Contact Lucky Studio Iași

Telefon: 0742 286 286

www.luckystudio.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.