Lucky Studio îți spune pentru câți bani merită să faci videochat

387
Lucky Studio videochat Iasi
Lucky Studio videochat Iasi

La fel ca la orice alt job, modelele de videochat au motivații personale diferite. Unele lucrează în domeniu pentru a se cunoaște mai bine pe sine. Pentru a-și explora senzualitatea. Poate că au trăit în familii mai stricte și au primit o educație mai conservatoare. Ca eliberare față de mediul cela, vin să exploreze secretele seducției. Mai ales că e și o curiozitate firească față de aspectul ăsta.

Cele mai multe fete devin însă modele pentru bani. Le lipsesc resursele pentru un trai ok sau, deși au cu ce să se descurce, vor mai mult. Pentru că viața e frumoasă și merită trăită din plin. Cel mai probabil, și tu ești în categoria asta. Și îți pui problema câți bani poți câștiga din videochat în Iași ca să aibă sens să alegi devii model.

Dacă vrei o sugestie, ți-o dau eu. Mă numesc Claudia și sunt trainer la Lucky Studio, cel mai mare studio de videochat din Iași.

1.500 de dolari pe lună minimum în videochat Iași

 

 

În videochat în Iași modelele câștigă bani în mod diferit. Avem acum un model la Lucky Studio care a făcut mai mult de 50.000 de dolari la perioadă pe un site. Iar perioada trecută a făcut peste 20.000 de dolari la perioadă. Ca să-ți fie mai clar, o perioadă înseamnă 14 zile. Astea sunt însă recordurile unui model experimentat, care știe foarte bine secretele jobului.

Există însă la unele studiouri și modele care fac puțini bani. Când spun puțini bani fac o comparație cu media din domeniu, nu cu cât câștigă cineva la un job oarecare. Adică undeva la 600-800 de dolari. Se poate ca pentru o fată care nu avea bani deloc înainte, sumele astea să fie foarte ok. Dar nu și pentru noi. Dacă la Lucky Studio câștigă doar atâția bani, e semn că face ceva greșit.

Ce înseamnă asta? Poate nu vine destul timp la job sau nu respectă membrii. Poate nu colaborează cu trainerele noastre și îi lipsește respectul, seriozitatea. În cazurile astea, stăm de vorbă cu fata respectivă și încercăm să o convingem să facem niște schimbări. Pentru că orice model nou de la Lucky Studio poate să facă măcar 1.500 de dolari după primele 2 luni. Deci ăsta e minimum, nici măcar media! Și avem fete de toate felurile: mai slabe, mai plinuțe, înalte, scunde. Să nu te gândești că avem un standard de frumusețe și doar fetele alea fac bani. Oricine poate să facă măcar 1.500 de dolari, chiar și tu!

La Lucky Studio, poți să ajungi repede la 3.000 de dolari pe lună

Așadar, sub 1.000 de dolari pe lună, după 2-3 luni de videochat e foarte puțin. Cine nu face mai mult nu vrea. Că de putut, poate oricine. Dacă nu vedem dorință de schimbare, sfătuim respectivul model să încerce să lucreze la un supermarket sau chelneriță undeva. Pentru că n-are sens să fie model. Tocmai pentru că ne place să lucrăm cu fete ambițioase și hotărâte, așa cum cred că ești și tu. În acest caz fericit, parcursul tău e destul de clar. Începi cu 1.000 de dolari lunar, banii tăi, în 2-3 perioade de job. Apoi treci imediat la 1.500 de dolari, banii tăi, după încă 1-2 perioade. Dacă lucrezi bine cu trainerele de la Lucky Studio, urci la 2.000-2.200 de dolari. Iar după vreo 4 luni de videochat, ai șansa să pleci acasă în mod regulat cu peste 3.000 de dolari pe card. Din nou, asta e media! Sigur că poți să faci banii ăștia mult mai devreme. Fetele care sunt foarte motivate și insistă la program, câștigă suma asta și după doar 2 luni de videochat în Iași! Depinde de tine cât efort investești în ceea ce faci, cât de mult îți dorești să ajungi la o viață confortabilă. Sumele astea sunt doar niște sugestii din partea mea. Firește că tu îți fixezi țintele tale, în funcție de așteptările, de dorințele personale. Oricare ar fi ele, noi suntem 100% de partea ta. Te sprijinim prin toate cunoștințele și resursele de care dispunem. Împreună, ajungem departe, poate chiar la recorduri de încasări, așa cum sunt sigură că ți-ar plăcea. O zi absolut superbă îți doresc!

Sună-mă chiar acum pentru angajare în videochat Iași la Lucky Studio: 0742 286 286

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.