Primarul care vânează dezvoltatorii are două construcții fără autorizație. Lupul paznic la oi

4646
Ciprian Grosu si constructie fara autorizatie
Ciprian Grosu si constructie fara autorizatie

@ Ales primar în urmă cu un an, Ciprian Grosu a început o adevărată prigoană împotriva dezvoltatorilor imobiliari din comună, le caută nod în papură îi amendează pentru orice fleac care ar ține de nerespectarea autorizațiilor de construire @ Asta în condițiile în care în curtea casei din Rediu, Ciprian Grosu a ridicat un garaj și o anexă, două construcții pentru care nu deține autorizații de construire @ Una dintre construcțiile respective a fost intabulată de Grosu, în cartea funciară  nr.65032 a comunei Rediu, sub denumirea ”construcție anexă la sol, fără acte”

În comuna Rediu, lupul a ajuns paznic la oi. Ciprian Grosu,  a candidat din partea USR-Plus și a devenit primar al comunei Rediu în urmă cu mai bine de au an. De atunci, Ciprian Grosu a început o adevărată vănătoare împotriva unor dezvoltatori imobiliari a celor care au simpatizat in campanie cu partidele care i-au făcut opoziție. Nu-i amendează pe toți cei care încalcă Legea, pentru unii este mumă pentru alții este ciumă. Problema este ca domnul Ciprian Grosu a candidat „sub stindardul legalității” anunțand ca va face ordine în „haosul din urbanism” in condițiile în care el însuși are mari probleme cu respectarea legislației in domeniu.  Astfel, Ciprian Grosu și-a ridicat casa în urmă cu câțiva ani, în comuna Rediu. În curtea lui Ciprian Grosu se află o construcție anexă lipsită de casă iar la intrare se află un garaj. Pentru nici una din cele două construcții mai mici Ciprian Grosu nu deține autorizații de construire. Mai mult decât atat construcția anexă, cea lipită de casă a fost intabulată de Grosu, în cartea funciară  nr.65032 a comunei Rediu, sub denumirea ”construcție anexă la sol, fără acte” (foto document 1). Mai mult decat atat, am intrat in posesia unui document al Primariei Rediu din care reiese ca o parte din casa primarului se află in extravilan. In documentul cu numarul 2 linia extravilanului este trasată mult mai îngroșat cu culoarea neagră. Se poate vedea ca aceasta linie taie in doua casa lui Grosu.

In aceste conditii se pune intrebarea cum de a i s-a dat de catre fosta administratie o autorizatie de construire?

 

Grosu ar trebui să se amendeze singur

Recent primarul Grosu a amendat un dezvoltator care construieste de ani de zile in comună cu suma de 25.000 pentru ca a demarat o serie de lucrari pentru un bloc fara autorizație. Un consilier local a fost amendat de Grosu cu suma de 6.000 lei pentru ca a construit un mic zid de sprijin pentru un mal de pamant care risca sa se prabuseasca in drumul judetean. Un alt consilier a fost amendat de Grosu cu 20.000 lei pentru ca ar fi ridicat o constructie pe domeniul public. Am auzit și de babe amărâte amendate de Primaria Rediu pentru niste fleacuri. In aceste conditii, se pune intrebarea cine il amendează pe primarul comunei Rediu, Ciprian Grosu pentru ca a ridicat are in curte doua constructii fara autorizatie? In campania electorala Grosu spunea ca Legea este aceiasi pentru toți. Ciprian Grosu nu a raspuns apelurilor jurnalistilor Dezvaluirea.ro care au vrut sa ceara unele lamuriri de la primarul comunei Rediu.

Citeste si ” Eșec lamentabil al „primarului speranță” de la Rediu. A pierdut singurele fonduri UE ale comunei”.

Constantin MAZILU

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.