Lucky Studio te invită să faci bani din videochat premium în Iași

345
Lucky Studio videochat premium
Lucky Studio videochat premium

Dacă te-ai interesat și tu care-i treaba cu videochatul, sigur ai văzut că sunt o mulțime de studiouri și de site-uri. La prima vedere, asta te poate confuza un pic. Dar e doar o senzație de moment. Te putem ajuta noi să te lămurești care sunt cele mai bune site-uri. Suntem femeile de la Lucky studio, cel mai mare studio de videochat din Iași și din Moldova. Lucrăm de peste 10 ani în domeniul ăsta și e plăcerea noastră să-ți oferim toate informațiile necesare ca să alegi cum e mai bine pentru tine.

Alege cu încredere videochatul premium!

 

Lucky Studio videochat premium
Lucky Studio videochat premium

 

În industria asta au apărut o mulțime de site-uri. Firește, poți să lucrezi pe oricare dintre ele. Întrebarea e pe care merită să-ți faci cont. Ca să fim mai exacte, site-urile se împart în două mari categorii: freemium și premium. Site-urile freemium sunt de obicei pentru fetele care nu prea știu engleză, nu sunt dispuse să acorde multă atenție jobului, nu sunt ajutate pe partea de training de un studio. Acolo trebuie să faci multe show-uri, unul după altul, pentru că ți se cere insistent nuditate, erotism.

Poți să câștigi și acolo bănuți, dar e mai dificil. Plus că ai concurență zeci de mii de modele din țări mai puțin dezvoltate, care sunt dispuse să ofere nuditate la un preț foarte mic. Deci îți creează o concurență foarte dură. De asta e bine să te gândești de 2 ori dacă merită să te bagi și tu pe site-uri freemium ca Chaturbate, Stripchat sau Bonga. Desigur, dacă ești la început și nu pre știi engleză, poți lucra pe site-urile astea și la Lucky Studio. Prin trainingul constant pe care ți-l acordăm și lecții de engleză gratuite de care te bucuri aici poți să faci rapid progrese. Iar după un timp, poți să faci și tu pasul către site-urile premium.

De ce e mai bine pe site-urile premium? În primul rând, pentru că aici se câștigă mult mai mulți bani. Și se câștigă constant, nu depinzi de noroc. Totodată, jobul tău se bazează aici mult mai mult pe conversații. Cu cât discuți mai mult cu membrii de pe site-uri și ți-i faci fideli, cu atât mai bine pentru tine. Lucky Studio are o legătură extrem de strânsă cu LiveJasmin și Flirt4Free, cele mai bune site-uri premium din lume. Suntem mereu informate de partenerii noștri despre trenduri și noile metode de a face bani. Plus că tu, ca model, primești asistență tehnică și sprijin constant din partea lor. Pe LiveJasmin, mai ales, e apreciată mult eleganța, experiențele frumoase oferite membrilor. Abia așteptăm să-ți deschidem și ție cont pe LiveJasmin, să te bucuri de toate avantajele unul model de succes!

Lucky Studio videochat premium
Lucky Studio videochat premium

Lucky Studio te învață totul despre videochat

Indiferent că începi să lucrezi pe site-urile freemium sau direct pe cele premium, noi te învățăm să faci bani. Lucky Studio te susține printr-o echipă de 14 trainere. Chiar dacă ești la primul job, ne ocupăm noi de tot. Îți explicăm cum se folosesc calculatorul, luminile, microfonul. La fel, cum te folosești de site-urile tale ca să crești în încasări. Pe urmă, intrăm în detalii de finețe. Adică în ce fel să discuți cu membrii, cum să te adaptezi la stilul și fanteziile fiecăruia. În tot timpul ăsta îți arătăm exemple de modele de succes de la care poți învăța. Ai șansa chiar să discuți aici, la Lucky Studio, cu modele de-ale noastre, care se descurcă extraordinar online. În felul ăsta preiei din experiența lor și îți este și ție mai bine.

Cu alte cuvinte, ai toate șansele să faci bani. Îți recomandăm să lucrezi cum e mai bine pentru tine și reușim împreună. Poți chiar să optezi între videochatul adult și videochatul non-adult. Prin seriozitate, o bună organizare și respect reciproc ajungem departe. Așa facem lucrurile dintotdeauna aici și așa le vom face în continuare. Asta e și specialitatea noastră: să luăm modele de la zero, care știu puține sau deloc despre domeniu ăsta, și să facem treabă bună împreună. Lucrurile sunt mai simple dacă ți le explică cineva cu răbdare. O să vezi și tu!

Acum știi un pic mai bine care-i treaba cu videochatul. Depinde doar de tine cât de mult vrei să câștigi. Acordând atenție jobului, cerul e limita. Chiar ăsta e sloganul Lucky Studio: “Fii liberă să faci bani!”. Te așteptăm cu drag să ne auzim la un telefon. Hai să ne cunoaștem și să începem o colaborare profitabilă împreună!

Contact

Tel: 0742 286 286

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.