Adolescente ucise si transate la Caracal. Ofiterii cu pensii speciale s-au facut de tot rasul

2084

@ Crime in serie la Caracal unde, potrivit presei locale din Caracal care transmite informatii de la fata locului se stie sigur ca au fost ucise si transate doua adolescente dar se presupune ca in total sunt 4 victime printre care si un copil de 8 ani

Doua fete una de 15 ani si una de 19 ani au fost rapite, duse intr-o casa din Caracal ucise si transate. Alexandra Maceanu, adolescenta de 15 ani a gasit un telefon vechi in casa in care fusese sechestrata si a apucat sa sune la 112 de trei ori pe data de 25 iulie iar Politia a gasit locatia abia astazi cand a fost prea tarziu. Cele doua fete Alexandra Macesanu si Miheala au fost ucise si transate. Autoritatilor romane si ne referim la Serviciul Roman de Informatii, Serviciul de Telecomunicatii Speciale care in perioada mandatului lui Basescu au primit zeci de milione de euro pentru achizitionarea de aparatura de interceptare si localizare le-a luat o zi sa gaseasca locul din care a sunat adolescenta. Inspectoratul  General al Politiei Romane a transmis prin intermediul purtatorului de cuvant ca in ceea priveste apelul adolescentei, STS a transmis indicatii despre o posibila locatie aflata pe o raza de cativa zeci de kilometri in Muntii Apuseni. Politia a fost trimisa in trei locatii diferite, fara nici o legatura cu locul faptei, de STS. Cu alte cuvinte serviciile au trimis politistii aiurea pe dealuri. In tot acest timp, criminalul Gheorghe Dinca un mecanic de 65 de ani a avut timp sa-si hacuiasca victimele.

Ce spune STS

STS a postat pe site-ul institutiei un comunicat ambigu, continand termini de specialitate care pot fi priceputi numai de cei care au cunostinte in domeniu. Cu alte cuvinte STS nu are nici o scuza pentru faptul ca s-a facut de ras si nu stie pe unde sa scoata camasa. Vezi aici comunicatul STS. La fiecare din cele trei apeluri, informația de localizare primară a fost disponibilă la nivelul Dispeceratului de Poliție, fiind transmisă de către furnizorul reţelei publice mobile de telefonie la iniţierea apelului, sub forma unui identificator de sector de celula. Această informație de localizare primară a fost preluată de sistemele informatice SNUAU și pusă la dispoziţia operatorilor 112 şi dispecerului Poliției, în sistemul informatic GIS, așa cum a fost primită, pe timpul procesării apelului’’, se arata in comunicatul STS.

Cum am spus, niste explicatii care nu raspund deloc intrebarii care-i obsedeaza astazi pe romani: ‘’De ce n-ati fost in stare sa localizati copila mai repede?’’.

In STS dar si in IGPR lucreaza in prezent ofiteri care peste cativa ani vor pretinde pensii speciale, cel putin 2.000 de euro de fiecare, pentru ca au lucrat in conditii speciale, au avut unele misiuni speciale pentru protectia romanilor etc. Iata ca n-au fost in stare sa salveze niste copile desi adolecenta care sunase de trei ori oferise si niste indicii despre locatie. Tot potrivit presei locale, vecinii au auzit zilele trecute strigate din casa respective. Cineva striga ‘’Lasa-ma ca ma omori’’.

Politistii sunt inca acolo. Sunt 4 victime?

Potrivit jurnalistilor locali care transmis in direct de la fata locului si ne referim in special la spynews.ro, politistii se afla de 10 ore in casa din Caracal unde s-au petrecut atrocitatile. Astazi la ora 19.00 ancheta la fata locului nu era inca finalizata desi politistii intrasera la primele ore ale diminetii. Jurnalistii locali arata ca dupa ce au intrat in casa politistii au gasit in frigiderul lui Gheorghe Dinca, saci cu carne despre care se presupune ca este umana, resturi de dinti. O parte din ramasite le-a ingropat in curtea de 1.500 de metri si a betonat gropile. Politistii sapa toata curtea. Se presupune ca in total ar fi vreo 4 victime printre care si un copil de 9 ani.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.