Criminalul din Caracal: ‘’Statul roman a fost complice’’

2745

@ „Un copil a chemat statul roman in ajutor. Nu o data, de trei ori. Se afla in primejdie de moarte. Acest stat, in care traim cu toții si pe care il platim ca sa traim, nu sa fim ucisi, a acționat ca un complice al criminalului sadic din Caracal’’,  a spus jurnalistul Cristian Tudor Popescu pentru Digi 24

Dezvaluirea.ro prezinta integral comentariul  facut de cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu pentru postul de televiziune Digi 24. Cunosctul jurnalist constata ca stupoare ca incompetent institutiilor adduce statul roman in postura de complice al criminalului din Caracal.

Iata ce a spus Cristian Tudor Popescu:

‘’Faptul ca au trecut atatea ore, zile, pana cand Poliția a intrat in casa omorului, faptul ca ucigasul nu a fost prins la cateva luni dupa ce mai rapise si macelarise o fata nu sunt catusi de puțin intamplatoare.

De cațiva ani incoace, ideea pe care puterea aleasa de noi s-a dat de ceasul morții sa o injecteze in Poliție, Procuratura, instanțele de judecata, este: Justiția, zeița protectoare a criminalilor, hoților, corupților, violatorilor, pedofililor… De fapt, nu-i interesa decat hoția si corupția, pe care le practica ei pe scara mare, dar daca si criminalii pot sa acționeze nestresați si nestingheriți, paguba-n ciuperci!

Procurorii si polițistii, care ore in sir nu au intrat in casa unde Alexandra era torturata si țipa, n-au avut ca prim gand sa-i salveze viața, ci sa se țina tamp si laș de ce credeau ei ca e buchia legii, ca sa nu aiba probleme.

Aceasta este filosofia care le-a fost turnata in cap de sus.

Nu mai sunt in stare sa privesc fotografiile Alexandrei.

Nu pot sa ma gandesc decat ca a murit singura.

Noi, adulții acestei țari, in care ea a avut incredere cand a sunat la 112, i-am inlesnit chinul si moartea.

Si ce vom vedea acum e poate la fel de inspaimantator ca bucațile din trupul Alexandrei, si ale altor victime, raspandite prin curte: efortul supraomenesc – sau subomenesc – pe care il vor face toți ca sa se scoata nevinovați”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.