Impact devastator, pe o stradă din Iaşi! Accidentul mortal s-a încheiat cu o condamnare (EXCLUSIV)

6542
Accident
Accident

@ Impact devastator, pe o stradă din Iaşi: accidentul mortal s-a încheiat cu o condamnare @ Astfel, ieri, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus condamnarea Iuliei Diana Năsturaş (fostă Radu) la 2 ani şi 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă @ Rudele victimei vor primi despăgubiri importante

Impact devastator, pe o stradă din Iaşi! Accidentul mortal s-a încheiat cu o condamnare. Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus ieri condamnarea Iuliei Diana Năsturaş (fostă Radu) la 2 ani şi 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Pe lângă pedeapsa aplicată ieşencei, judecătorii au obligat-o pe aceasta şi la prestarea unei munci. „Inculpata Năsturaş (fostă Radu) Iulia Diana va presta muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei comunei Ciurea sau în cadrul Casei de Cultură a Studenţilor Iaşi, pe o perioadă de 60 de zile”, au afirmat magistraţii.

 

Impact devastator, pe o stradă din Iaşi!

 

În plus, magistraţii au obligat asiguratorul maşinii, Societatea de Asigurare Reasigurare City Insurance SA, prin lichidatorul judiciar CITR Filiala Cluj SPRL, la plata unor despăgubiri materiale şi morale în valoare totală de 11.500 de lei şi 75.000 de euro către rudele victimei.

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

 

Iulia Diana Năsturaş, acuzată de producerea accidentului rutier mortal

 

Procesul Iuliei Năsturaş a început pe data de 17 august 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au trimis-o în judecată pe femeie sub acuzaţia de ucidere din culpă.

Conform anchetatorilor, în urmă cu mai bine de un an, femeia a fost implicată în producerea unui accident rutier mortal. Aceasta ar fi dat cu maşina peste o persoană. La faţa locului au fost chemate cadre medicale, dar, în cele din urmă, victima a decedat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.