Adrian Corduneanu şi nevasta lui, lăsaţi în libertate de judecătorii ieşeni!

3995
Adrian Corduneanu
Adrian Corduneanu

@ Adrian Corduneanu şi nevasta lui, Ramona, au fost lăsaţi în libertate de judecătorii ieşeni @ Amintim că, iniţial, procurorii ieşeni au decis să-i rețină pe Adrian Corduneanu şi soţia lui, în dosarul ţepelor cu terenuri @ Adrian şi Ramona Corduneanu sunt suspectaţi că l-ar fi finanţat pe Cătălin Sandu, procuratorul imobiliar care ar fi înșelat mai multe persoane vânzându-le terenuri pe care nu le avea

Adrian Corduneanu şi nevasta lui, Ramona, au fost lăsaţi în libertate de judecătorii ieşeni. Astfel, magistraţii au respins propunerea de arestare preventivă formulată de anchetatori pe numele celor doi şi au dispus instituirea măsurii controlului judiciar pe numele lor. Contactat telefonic, Robert Amuntencei avocatul acestora a refuzat sa comenteze. „Nu comentam soluția instanței”, a spus Robert Amuntencei.

avocat Robert Amuntencei
avocat Robert Amuntencei

Cercetati in dosarul țepelor cu terenuri

Amintim că procurorii au decis ieri să-i rețină pe Adrian Corduneanu şi soţia lui, în dosarul ţepelor cu terenuri.
Conform unor surse judiciare, Adrian şi Ramona Corduneanu sunt suspectaţi că l-ar fi finanţat pe Cătălin Sandu, procuratorul imobiliar care ar fi înșelat mai multe persoane vânzându-le terenuri pe care nu le avea. Adrian Corduneanu şi a soţia sa, Ramona, sunt suspectaţi că l-au creditat pe Cătălin Sandu cu suma de 170.000 de euro.

Suspectaţi în dosarul unor ţepe imobiliare

Adrian Corduneanu şi soţia sa, Ramona, au avut mai multe dispute în ultima perioadă chiar cu alţi membri ai clanului Corduneanu. Cei doi au avut unele conflicte cu Petronel Corduneanu şi concubina sa.
Scandalul ar fi pornit tot de la nişte tranzacţii imobiliare, fiind vorba despre achiţionarea unei case în zona centrală a Iaşului.

Şi anul trecut au fost făcute reţineri

În urmă cu aproximativ un an, procurorii ieşeni au decis să-l rețină pe procuratorul imobiliar Cătălin Sandu, dar şi pe avocatul Alexandru Bernic în dosarul în care se efectuau cercetări privind şi alte 13 persoane.
Acestea erau suspectate că ar fi înşelat circa 20 de persoane prin vânzarea unor proprietăţi pe care nu le dețineau. Alţi complici au fost plasaţi atunci sub control judiciar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.