Alexandru Muraru, candidat la alegerile europarlamentare: Patru angajamente concrete pentru Iași și Moldova în calitate de candidat la alegerile pentru Parlamentul European

58
Alexandru Muraru
Alexandru Muraru

Alexandru Muraru, candidat PNL pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie, a prezentat angajamentele sale concrete pentru dezvoltarea Iașului și regiunii Moldova. În calitate de europarlamentar, Alexandru Muraru își propune să aducă oportunități și beneficii semnificative pentru tinerii și locuitorii din această regiune.

  1. Creșterea numărului de studenți români și ieșeni care beneficiază de programul Erasmus+

Peste 10 milioane de tineri din Europa au trăit deja experiența inedită oferită de programul Erasmus+, sprijinind astfel schimburile culturale și academice care îmbogățesc educația tinerilor. Alexandru Muraru subliniază importanța extinderii accesului la aceste oportunități pentru studenții români și ieșeni.

Vreau să văd mai mulți studenți români și studenți ieșeni beneficiind de programul Erasmus, explorând noi culturi și îmbogățindu-și educația în întreaga Europă. Acest program oferă oportunități unice de dezvoltare personală și profesională, iar accesul la aceste experiențe trebuie extins pentru cât mai mulți tineri,” a declarat Alexandru Muraru, candidat pentru alegerile pentru Parlamentul European din 9 iunie.

  1. Fonduri dedicate pentru Moldova

Alexandru Muraru a subliniat importanța sprijinului financiar pentru regiunea Moldova, una dintre cele mai puțin dezvoltate zone ale țării. El a discutat despre beneficiile uriașe ale programului Connecting Europe Facility (CEF) pentru infrastructura din România. CEF este un program al Comisiei Europene care finanțează direct proiectele de infrastructură, având un buget de 25,8 miliarde de euro pentru transport. Polonia a obținut 28% din acest buget, iar România poate obține finanțare pentru sectoare din A8, cum ar fi Podul de la Ungheni. Finanțarea CEF ar reduce presiunea asupra bugetului național și a Programului Operațional Transport.
Mă voi asigura că Moldova, regiunea noastră, cea puțin dezvoltată zonă a țării noastre, va primi fonduri dedicate de la Comisia Europeană pentru ca fiecare locuitor de aici să aibă parte de oportunități și un nivel de trai la fel ca în Europa,” a afirmat candidatul PNL.

  1. Reprezentanță la Bruxelles pentru Iași și Moldova

Pentru a promova interesele Iașului în instituțiile Uniunii Europene, Alexandru Muraru va susține înființarea unei reprezentanțe la Bruxelles. „Merităm ca interesele noastre să fie promovate permanent în instituțiile Uniunii Europene.Voi susține înființarea unei reprezentanțe la Bruxelles special pentru Iași și Moldova, asigurând astfel o prezență constantă și influentă în inima deciziei europene pentru orașul și regiunea noastră,” a subliniatAlexandru Muraru, candidat pentru Parlamentul European.

  1. Programe de internship pentru studenți

Alexandru Muraru își propune să creeze oportunități valoroase pentru tinerii din Iași și din întreaga Moldovă prin implementarea unor programe de internship la Bruxelles. Aceste inițiative vor permite studenților să se familiarizeze cu mecanismele Uniunii Europene și să se implice direct în procesul decizional european.”Voi organiza programe de internship pentru studenții noștri, direct în inima deciziei europene. Aceste programe vor oferi tinerilor noștri ocazia de a înțelege mecanismele Uniunii Europene și de a contribui activ la procesul decizional, pregătindu-i pentru cariere de succes în domeniul politic și administrativ,” a declarat Alexandru Muraru.

Angajamente pentru viitor

Alexandru Muraru a subliniat importanța angajamentelor sale pentru dezvoltarea durabilă și integrarea completă a regiunii Iași și Moldova în structurile europene. „Aceste inițiative sunt esențiale pentru dezvoltarea durabilă a regiunii noastre și pentru integrarea sa completă în structurile europene. Îmi asum responsabilitatea de a lucra neobosit pentru a aduce aceste beneficii concrete locuitorilor din Iași și Moldova,” a concluzionat Alexandru Muraru, candidat la alegerile pentru Parlamentul European din partea PNL Iași.

 La comanda PNL Iași 

Realizat de SC Hazard Media SRL

Cod mandatar financiar 41240003

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.