Amanta milionarului Chelaru pierde prima bătălie cu soția. Război la baionetă pe o avere uriașă

2529
Antoanela Herghelegiu si Liliana Chelaru
Antoanela Herghelegiu si Liliana Chelaru

@ Judecătoria Iași a emis cererea depusă de Antonela Herghelegiu, fosta amanta a afaceristului Relu Chelaru de a emite un ordin de protecție împotriva soției acestuia, Liliana Chelaru, cadru didactic la UMF Iași

Magistrații Judecătoriei Iași nu au aprobat cererea de emitere a unui ordin de protecție formulata de Antonela Herghelegiu, fosta amanta a afaceristului Relu Chelaru de a emite un ordin de protecție împotriva soției acestuia Liliana Chelaru, cadru didactic la UMF Iași. Antonela Herghelegiu a formulat cererea in numele copilului făcut cu defunctul milionar. Asta deoarece, cele mai multe acte de hărțuire s-au consumat împotriva minorului. Este vorba în principal de masaje insultatoare si obscene primite de copil. Avocații lui Herghelegiu au aratat ca aceste mesaje au fost trimise de Liliana Chelaru desi nu au fost expediate de pe numarul acesteia. Continutul acestora însă duc direct cu gandul spre Liliana Chelaru luând in calcul si faptul ca cele doua femei se certă de la averea lăsată de milionarul decedat anul trecut la Paris. ‘’ ‘’Arată-i  lui maică-ta să știe ca va plăti pentru curvăsăreala ei, proasta…trebuia să se mărite cu unul fără familie și fără copii. Distrugători de familii. Dumnezeu vă va pedepsi iar cel care spune maică-ta ca este taică-tu, nu suntem siguri, că ea n-a vrut să faci test de paternitate, că ea se f…ea cu mai mulți nu știe nici ea, nu știa nici ea sigur. Nici el nu era sfânt, o respecta pe soția lui, pornăciuni făcea cu curve ca maică-ta, vă mințea că nu lucra la nicio ambasadă, de aia ați rămas fără mașină și veți rămâne și fără casă casă’’, se arată, într-un mesaj pe care Liliana Chelaru l-ar fi trimis către fiul Antonelei Herghelegiu.

Cu toate acestea, judecătorii au considerat ca nu exista probe suficiente pentru emiterea unui ordin de protecție. Mai multe detalii despre războiul dintre cele două femei și despre averea pe care o au de împărțit am prezentat în articolul repostat mai jos.

Soția și amanta s-au încăierat pe averea milionarului ieșean mort la Paris. ‘’A început Jihadul!’’

Constantin MAZILU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.