Soția și amanta s-au încăierat pe averea milionarului ieșean mort la Paris. ‘’A început Jihadul!’’

31123
Liliana Chelaru, Relu Chelariu, Antonela Herghelegiu
Liliana Chelaru, Relu Chelariu, Antonela Herghelegiu

@ Război pe viață și pe moarte între Liliana Chelaru, fosta soție a omului de afaceri Relu Chelaru și fosta amantă a acestuia, Antonela Herghelegiu @ S-a ajuns până acolo încât, din cauza amențărilor, Antonela Herghelegiu a cerut magistraților Judecătoriei sa emită un ordin de protecție impotriva Lilianei Chelaru, cadru didactic la UMF Iași @ ‘’Începe jihadul curvelor ordinare. Luați-vă plodul și plecați în lume că vă distrug criminalelor sugative’’, a scris Liliana Chelaru într-un mesaj telefonic trimis către Antonela Herghelegiu @ Miza este reprezentată de o avere de cateva milioane de euro @ Relu Chelaru a facut copii, doi băieți atât cu soția cât și cu amanta iar descendenții acestuia vor împărți, conform Legii, cea mai mare parte din avere

Omul de afaceri ieșean Relu Chelaru a decedat anul trecut pe 29 aprilie la Paris iar în urma sa au rămas două femei și doi copii care se bat de la o avere de câteva milioane de euro. Soția este Liliana Chelaru, cadru universitar iar fosta amantă este fotomodelul Antonela Herghelegiu. Cum era și de așteptat mărul discordiei îl reprezintă averea defunctului Relu Chelaru, constând în special în bunuri, spațiii comerciale ultracentrale in Iași, o vilă în Copou etc. Averea este estimată la câteva milioane de euro. Problema este că Relu Chelaru a facut copii, doi băieți atât cu soția cât și cu amanta și i-a recunoscut pe amândoi. Conform Legii, cea mai mare parte din avere va fi împărțită de cei doi băieți în timp ce soției îi revine doar o pătrime. Cele două femei sunt acum la cuțite și s-a ajuns până acolo încât, Antonela Herghelegiu a cerut în Justiție emiterea unui ordin de protecție.

Limbaj de cadru universitar la UMF Iași

În cererea de emitere a unui ordin de protecție, solicitare care se va judeca astăzi (vezi aici), Antonela Herghelegiu susține că ea și fiul său ar fi primit prin telefon mesaje obscene de la Liliana Chelaru. ‘’Arată-i  lui maică-ta să știe ca va plăti pentru curvăsăreala ei, proasta…trebuia să se mărite cu unul fără familie și fără copii. Distrugători de familii. Dumnezeu vă va pedepsi iar cel care spune maică-ta ca este taică-tu, nu suntem siguri, că ea n-a vrut să faci test de paternitate, că ea se f…ea cu mai mulți nu știe nici ea, nu știa nici ea sigur. Nici el nu era sfânt, o respecta pe soția lui, pornăciuni făcea cu curve ca maică-ta, vă mințea că nu lucra la nicio ambasadă, de aia ați rămas fără mașină și veți rămâne și fără casă casă’’, se arată, într-un mesaj pe care Liliana Chelaru l-ar fi trimis către fiul Antonelei Herghelegiu, un băiat de 13 ani. ‘’Începe Jihadul curvelor ordinare. Luați-vă plodul și plecați în lume că vă distrug criminalelor sugative’’, se arată într-un mesaj trimis către Antonela Herghelegiu.

A cerut emiterea unui ordin de protecție

Antonela Herghelegiu locuieste împreună cu fiul într-o vilă în Bucium. Liliana Chelaru sustine ca și aceasta casa a fost făcută tot din banii lui Relu Chelaru, dar acest subiect va fi dezvoltat puțin mai jos. Într-o zi, Liliana Chelaru s-ar fi deplasat la casa din Bucium si înainte să treacă la injurii și amenințări ar fi aruncat in curtea casei și coroana de flori depusă de Antonela și fiul sau pe mormântul omului de afaceri. ‘’Chelaru Relu-Dumitru a decedat la Paris, iar pârâta la scurt timp după deces a început să ne amenințe și să trimită copilului meu de numai 13 ani, mesaja obscene și amenințătoare. În condițiile în care fiul pârâtei, probabil la instigarea acesteia a procedat la preluarea frauduloasă a părților sociale ale SC Impex Reinvest Construct SRL unde defunctul Chelaru Relu Dumitru avea calitatea de asociat unic, diminuând astfel masa succesorală am înțeșes să mă adresez  Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași cu o plângere penală pentru săvârșirea unui concurs de infracțiuni de fals sub semnătură privată, solicitand tragerea la răspundere a făptuitorului Chelaru Tudor George pentru pentru falsificarea Hotărârii Asociatului Unic al societatii Impex  Reinvest Construct SRL in vederea dobândirii în mod fraudulos a părților sociale și dobândirii calității de asociat unic. După ce a aflat că subsemnata a depus plângere penală împotriva lui Chelaru Tudor George, pârâta s-a deplasat la adresa mea de reședință unde locuiesc impreuna cu fiul meu și a devenit extrem de violenta verba, speriind minorul, amenințând și forțând ușa garajului. Anterior a aruncat in curtea casei coroane de flori pe care am depus-o la mormântul lui Chelaru Relu Dumitru’’, se arata în cererea de emitere a unui ordin de protecție depusă la Judecătoria Iași de Antonela Herghelegiu.

spatiile lui Relu Chelariu de pe Anastasie Panu
spatiile lui Relu Chelariu de pe Anastasie Panu

Averea disputată în Justiție

Relu Chelaru deținea trei spații comerciale pe bulevardul Anastasie Panu, lânga sediul BRD. Aceste spații, conturile firmei precum și casa din Copou dar și casa din Bucium în care locuiește Antonela Herghelegiu, sunt disputate acum in justitie de cele doua femei. Astfel, Antonela Herghelegiu acuză că Liliana Chelaru și fiul sau au preluat cu documente false controlul asupra societatii comerciale pe care o avea Relu Chelaru. Potrivit unei plângeri depuse de Antonela Herghelegiu, fiul Lilianei Chelaru ar fi intocmit in fals un document denumit Decizie a Asociatului Unic al SC Impex Reinvest Construct SRL prin care Relu Chelaru ar fi cedat partile sociale ale firmei către fiul său, Tudor pe 20 aprilie 2022, adica cu numai 9 zile înainte de a deceda. Tudor Chelaru este major și locuiește în Londra. Fiind convinsă ca este vorba de un fals, Antonela Herghelegiu a depus plângere penală și a cerut în justitie anularea Deciziei  Asociatului Unic al SC Impex Reinvest Construct SRL din data de 20.02.2022 (vezi aici). Nici Liliana Chelaru nu se lasă. Fosta sotie vrea sa demonstreze că vila din Bucium în care locuieste Herghelegiu a fost construita cu banii lui Relu Chelaru și astfel vrea să introduca bunul în masa succesorală. Astfel, aceasta a deschis la Judecătoria Iași un proces având ca obiect ‘’acțiune în declararea simulației’’ (vezi aici). Cererea prin care Herghelegiu cere sa se emita un ordin de protecție împotriva Lilianei Chelaru se va judeca astăzi.

Șefii masoneriei române, mărturii șocante despre moartea afaceristului ieșean Relu Chelaru. Video

 

Constantin MAZILU

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.