Arestat preventiv la Iaşi, în urma unui şantaj! Un bărbat a ajuns în spatele gratiilor!

584
Mainile unui barbat pe gratiile unui penitenciar
Mainile unui barbat pe gratiile unui penitenciar

@ Un individ din judeţul Neamţ a fost arestat preventiv la Iaşi, în urma unui şantaj @ Bărbatul a ajuns în spatele gratiilor @ Astfel, la finele săptămânii trecute, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile făcută de anchetatori pe numele lui Gheorghe Antoche

Un individ din judeţul Neamţ a fost arestat preventiv la Iaşi, în urma unui şantaj! Astfel, bărbatul a ajuns în spatele gratiilor! La finele săptămânii trecute, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile făcută de anchetatori pe numele lui Gheorghe Antoche.

„Instanta admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în ceea ce îl priveşte pe inculpatul Gheorghe Antoche. Dispune arestarea preventivă a inculpatului pentru comiterea infractiunilor de şantaj. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au spus judecătorii ieşeni.

Arestat preventiv la Iaşi, în urma unui şantaj!

De remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Pe data de 19 ianuarie 2024, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore și introdus în Arestul IPJ Iași un bărbat de 43 de ani, din județul Neamț, care este bănuit de șantaj.

„Cel în cauză este cercetat pentru faptul că, în cursul lunii decembrie 2023, ar fi solicitat unei alte persoane sume de bani pentru a nu divulga anumite informații de natură a prejudicia persoana vătămată”, au spus ieri reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Gheorghe Antoche a ajuns în spatele gratiilor

În cadrul activităților efectuate în dosarul penal aflat în lucru, pe 19 ianuarie 2024, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și Biroului de Investigații Criminale, cu sprijinul Serviciului Acțiuni Speciale și Brigăzii de Operațiuni Speciale Iași, l-au prins în flagrant, în municipiul Iași, pe cel bănuit, Gheorghe Antoche, în timp de primea de la persoana vătămată o sumă de bani.

„Pe baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și introdus în Arestul IPJ Iași. În cursul zilei de 20 ianuarie 2024, el a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și instanței de judecată, care a dispus luarea măsurii arestării preventive pentru 30 de zile”, au încheiat oamenii legii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.