Ca-n Vestul Salbatic. A jefuit masina Postei din Neamt si trei manastiri din Suceava dupa care a batut politisti din Iasi. Vineri a fost executat

5618

@ Individul care impreuna cu amicii sai a jefuit masina Postei din judetul Neamt a fost condamnat inca o data de magistratii ieseni @ Razvan Marian Petrachi a fost condamnat in urma cu doua zile si in dosarul in care a fost trimis in judecata pentru ca a agresat trei politisti @ In dosarul in care a fost condamnat ca a jefuit masina Postei, Marian Petrachi a primit 16 ani de inchisoare

A adunat mai multi ani de puscarie decat ani de viata. Unul dintre cei mai periculosi infractori din zona Moldovei a fost executat ieri inca o data de magistratii Curtii de Apel Iasi care au adaugat inca 2 ani de puscarie in cazierul lui Marian Petrachi, individul care se afla in fruntea bandei care, in anul 2013 a jefuit masina Postei din judetul Neamt. De aceasta data magistratii ieseni au pronuntat sentinta definitiva in dosarul in care Petrachi a fost trimis in judecata deoarece a agresat 3 politisti din localitatea Miroslovesti din judetul Iasi, si anume pe Vladut Pahome, Daniel Avarvarei si Eugen Gospodaru. In luna iunie 2016, Petrachi l-a lovit intr-un bar din localitate pe Vladut Pahomi iar acesta a reusit sa se salveze refugiindu-se in masina familiei. La acea vreme Pahomi nu era politist dar tatal sau era sef de post in localitate. Intre timp Vladut Pahomi a intrat in randurile politiei. Trei zile dupa ceea Petrachi a fost oprit in trafic de agentii de politie Daniel Avarvarei si Eugen Gospodaru. Individul era baut si conducea fara permis iar cand politistii i-au reprosat acest lucru a devenit violent. „Va tai, va omor, bag cutitul in voi. Am eu grija de tine si de familia ta, stiu unde locuiesti”, a spus Petrachi, catre unul dintre politisti.
De aceea, in urma cu doua zile magistratii Curtii de Apel Iasi au decis sa mai primeasca doi ani de inchisoare pentru savarsirea mai multor infractiuni de ultraj.

Au furat pensiile oamenilor din Neamt

Dupa cum s-a mai precizat aceasta pedeapsa se adauga unui cazier destul de lung acumulat de Petrachi. Portatul instantelor de judecata contine suficiente condamnari la pedepse cu inchisoarea pronuntate impotriva lui Petrachi. De exemplu, pe 27.06.2014 , ultraj contra bunelor moravuri si lovire dupa care au urmat niste condamnari pentru furt. Insa, Petrachi si-a facut un renume printre infractori in anul 2013 pe data de 13 mai cand Petrachi s-a aflat in fruntea unei bande care a jefuit masina Postei pe DN 15 in localitatea Bargauani. Masina Poste cara atunci pensiile satenilor din zona cand banda lui Petrachi din care mai faceau parte Cristian Petrachi, Rares Petrachi, Florin Geana (fost Petrachi), Bogdan Voicu (din Iași) si Robert Gherghe Enașel (din Dumbrava Rosie) au creat un blocaj folosind alte doua masini fortand masina companiei de posta sa opreasca. Sub amenintarea unor arme acestia i-au fortat pe lucratorii Postei sa deschida masina si au furat peste 22 miliarde lei vechi. Ulterior acestia au fost trimisi in judecata de Directia de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata Neamt iar pe data de 20.07.2016 acestia au fost condamnati definitiv de Curtea de Apel Bacau. Marian Petrachi a primit pedeapsa cea mai grea de 16 ani de inchisoare pentru restul membrilor bandei fiind pronuntate pedepse ceva mai mici. In plus pe langa jaful de la Posta, Petrachi si banda sa au mai fost gasiti vinovati pentru ca i-au atacat si talharit pe calugarii de la Schitul 12 Apostoli din Vatra Dornei si pe staretul de la Manastirea Bisercani. Membrii bandei au adunat impreuna circa 100 de ani de detentie. Marian Petrachi are acum 29 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.