Candidatul lui Ostaficiuc la Rediu respins de București. Liviu Dobre, recidivist cu dosar la DNA

1457
Marius Ostaficiuc si Liviu Dobre
Marius Ostaficiuc si Liviu Dobre

@ Liviu Dobre, candidatul validat de Marius Ostaficiuc din partea AUR pentru Primăria Rediu, are cazier , este trimis în judecată de DNA și de aceea candidatura sa a fost respinsă de conducerea centrală a partidului

Marius Ostaficiuc, proaspăt migrat de la PSD către Eugen Simion, propus drept candidat pentru Consiliul Județean din partea AUR a lansat cu surle și trâmbițe, în urmă cu câteva zile un candidat penal la Primăria Rediu.  În cursul zilei de ieri, candidatul AUR la Primăria Rediu a fost invalidat de conducerea centrală a partidului. ‘’Am luat act de cazierul judiciar al domnului Dobre Liviu, de faptul că a intervenit reabilitarea faptelor și problemelor avute anterior, dar și de faptul că  pe rolul instanțelor de judecată există un nou dosar care pune într-o lumină nevaforabilă poziția partidului..Nu se validează candidatura domnului Liviu Dobre și vă sugerăm să identificarea altui candidat’’, se arată într-o adresă trimisă de prim-vicepreședintele AUR, Marius Lulea către organizația din Iași (foto).

decizie invalidare Liviu Dobre
decizie invalidare Liviu Dobre

Ostaficiuc l-a lansat pe Dobre în urmă cu 5 zile. În cadrul întâlnirii Ostaficiuc deja i se adresa lui Dobre cu  ‘’domnul primar’’. Potrivit unor surse, Liviu Dobre a fost condamnat în trecut pentru infracțiuni impotriva patrimoniului privat cum ar fi furturi sau tâlhării. Recent, Liviu Dobre a fost trimis în judecată într-un dosar în care a fost trimis în judecată și Cătălin Țibulcă, fost polițist DGA. Mai multe detalii în articolul repostat mai jos.

 

DNA Iași și-a trimis în judecată un polițist pentru că ar fi forțat o coruptă să dea un denunț

 

Constantin MAZILU

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.