Trimisă la temniţă după ce s-a dat drept asistentă medicală! FOTO

276
O femeie cu masca de protectie la gura si la nas, condusa de un barbt in spatele sediului Judecatoriei Iasi
Ana Maria Todirel este acuzata din nou de comiterea unei infractiuni de catr procurori

@ O femeie care se dădea drept asistentă medicală a fost trimisă la puşcărie de judecătorii ieşeni @ Astfel, ieri, magistraţii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au menţinut pedeapsa primită iniţial de Ana Maria Todirel, de 4 ani şi 7 luni de temniţă @ În acelaşi dosar, judecătorii îl condamnaseră pe Florin Iftimie, dar la 2 ani şi 10 luni de închisoare, cu suspendare

O femeie care se dădea drept asistentă medicală a fost trimisă la puşcărie de judecători! Aşadar, magistraţii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au menţinut ieri pedeapsa primită iniţial de Ana Maria Todirel, de 4 ani şi 7 luni de temniţă.

În acelaşi dosar, judecătorii îl condamnaseră pe Florin Iftimie, dar la 2 ani şi 10 luni de închisoare, cu suspendare. „Instanta respinge, ca nefondat, apelul formulat de inculpata apelantă Todirel Ana Maria. Definitivă”, au spus magistratii ieseni.

Trimisă la temniţă de judecătorii ieşeni

Pe lângă pedepsele aplicate celor doi indivizi, judecătorii ieşeni au decis ca aceştia să le achite victimelor şi daune materiale şi morale. Aşadar, cei doi trebuie să plătească, în total, despăgubiri în valoare totală de 58.500 de lei.

La aplicarea pedepsei în cazul Anei Maria Todirel, judecătorii ieşeni au luat în calcul şi condamnări anterioare ale acesteia.

S-ar fi dat drept asistentă medicală

Procesul celor doi indivizi a început pe 13 iulie 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi i-au trimis în judecată sub mai multe acuzaţii de furt şi înşelăciune. Potrivit anchetatorilor, cei doi au intrat în atenţia lor în urmă cu mai bine de un an, după ce mai mulţi pensionari li s-au plâns poliţiştilor că au fost lăsaţi fără agoniseala de o viaţă. În fiecare dintre cazuri a fost vorba despre câteva mii de lei.

În trecut, Ana Maria Todirel a fost acuzată că s-ar fi dat drept asistentă medicală în faţa unui pensionar pentru a-i câştiga încrederea şi a-l lăsa fără bani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.