Caz groaznic, la Iaşi! Procurori: fetiţă de 1 an, chinuită de părinţi! (EXCLUSIV)

2158
sedinta-judecata1
sedinta-judecata1

@ Doi concubini din județul Iași au fost achitați pentru rele tratamente aplicate minorilor @ Judecătorii ieșeni au considerat că cei doi iubiți nu sunt vinovați că ar fi chinuit o copilă @ Totuşi, procurorii au contestat decizia în cazul lui Gheorghe Irimiță și al Elenei Zosin @ Cei doi aşteaptă azi sentinţa definitivă în cazul lor

Caz groaznic, la Iaşi! Fetiţă de 1 an, chinuită de părinţi! În ciuda celor constatate de anchetatori, coi iubiți din județul Iași au fost achitați recent pentru rele tratamente aplicate minorilor.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au dispus achitarea lui Gheorghe Irimiță (52 de ani) și a Elenei Zosin (38 de ani) pe motiv că fapta nu este prevăzută de legea penală ori nu a fost săvârşită cu vinovăţia prevăzută de lege.

Ulterior, procurorii au contestat decizia în cazul celor doi ieşeni. Judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au amânat pentru azi emiterea unei sentinţe în acest dosar.

 

Gheorghe Irimiță și Elena Zosin, achitați pentru rele tratamente aplicate minorilor

 

Procesul celor doi iubiți din județul Iași a început pe 28 noiembrie 2018. Procurorii i-au trimis în judecată pe Gheorghe Irimiță și Elena Zosin sub acuzația de rele tratamente aplicate minorilor. Oamenii legii au arătat că cei doi concubini au intrat în vizorul lor în urmă cu aproximativ 4 ani.

„Procurorul a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpaţilor G.I. şi E.Z., pentru rele tratamente aplicate minorului. Inculpaţii au o relație de concubinaj din 2004 şi locuiesc împreună la domiciliul inculpatului, în comuna Andrieşeni. În această perioadă, inculpata a născut 6 copii, unii dintre ei fiind luaţi în plasament. În perioada 1 septembrie 2016-13 februarie 2017 inculpaţii, prin conduita adoptată, respectiv prin omisiunea de a-i asigura un regim alimentar adecvat şi condiţii de viaţă şi de igienă corespunzătoare creşterii şi dezvoltării, au supus-o pe una dintre fiicele lor, în vârstă de 1 an, la rele tratamente, favorizând, astfel, întârzierea în dezvoltarea psihică și a limbajului, retardul psihomotor ușor și hipotrofia ponderală, care au fost de natură să pună în primejdie gravă dezvoltarea fizică și psihică a ei”, au afirmat anchetatorii.

 

Ieşeanul a fost condamnat în trecut

 

Oamenii legii au adăugat că, în trecut, Gheorghe Irimiță a fost condamnat pentru o altă infracțiune, tot împotriva unuia dintre copiii săi.

„În 2008, inculpatul l-a agresat pe unul dintre fiii săi, motiv pentru care a fost condamnat la 2 ani de închisoare pentru vătămare corporală, fiind liberat în anul 2011”, au încheiat anchetatorii ieşeni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.