Cererea făcută de avocatul acuzat de omor i-a lăsat mască pe judecătorii ieşeni! Magistraţii nu s-au lăsat înduplecaţi de Sebastian Felecanu

5605
Avocatul ieşean Sebastian Felecanu, într-o încăpere, cu o ţigară aprinsă în mână
Avocatul ieşean Sebastian Felecanu, acuzat de omor

@ Judecătorii ieşeni au rămas muţi de uimire când au văzut ce vrea Sebastian Felecanu, avocatul acuzat de omor @ Magistraţii nu au luat în seamă solicitarea avocatului ieşean şi au dispus prelungirea arestului în cazul acestuia @ Amintim că individul este acuzat că şi-a ucis iubita, pe avocata Monica Cioată, aruncând-o din apartamentul său, de la etajul 6 al blocului AJOFM din zona Târgu Cucu

Judecătorii ieşeni au rămas muţi de uimire când au văzut ce vrea Sebastian Felecanu, avocatul acuzat de omor. Astfel, ieri, magistraţii nu au luat în seamă solicitarea avocatului ieşean de a fi pus în libertate şi au dispus prelungirea arestului în cazul acestuia.
„Instanţa menţine măsura arestării preventive a inculpatului Sebastian Felecanu, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat”, au precizat ieri judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi. Cel mai probabil, avocatul ieşean va contesta decizia magistraţilor.

Avocatul ieşean Sebastian Felecanu, acuzat de omor

Luni, 19 septembrie 2022, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi l-au trimis în judecată pe Felecanu, pentru omor calificat. În cadrul dosarului, trei rude ale victimei s-au constituit părţi civile. Amintim că, pe 19 iunie 2021, Monica Cioată, în vârstă de 26 de ani, a căzut de la fereastra apartamentului situat la etajul 6 din zona Târgu Cucu din Iași, locuinţă ce îi aparţine lui Sebastian Felecanu. Inițial s-a luat în calcul că tânăra avocată s-ar fi sinucis. Cazul a fost preluat de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iași.
La aproximativ un an de la incident, avocatul Sebastian Felecanu, cel care avea o relație cu victima și care se afla în acea noapte în același apartament, a fost pus sub acuzare pentru crimă. Anchetatorii au pus cap la cap mai multe informații din care a rezultat implicarea avocatului ieşean în producerea tragediei.

Moartea avocatei Monica Cioată, foarte violentă

Specialiştii au stabilit că, înainte de a fi aruncată pe geam, victima ar fi fost adusă în stare de inconștiență, iar Monica Cioată ar fi fost târâtă până la fereastra bucătăriei, de unde ar fi fost aruncată. Sebastian Felecanu a refuzat să dea declaraţii în faţa procurorilor după ce a fost reţinut.
Mai mult, avocatul ieşean a refuzat să se supună unui test poligraf (detectorul de minciuni – n.r.). Iniţial, el a refuzat să îi fie examinat corpul. Mai apoi, avocatul acuzat de omor a ajuns în arest, iar, de atunci, ieşeanul tot încearcă să iasă, susţinând că ar fi nevinovat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.