Ancheta DNA la Directia de Paza a Consiliului Judetean. Director: ”N-am nici o problema”

2281
Directia Judeteana de Paza si Protectie Iasi
Directia Judeteana de Paza si Protectie Iasi

@ Directia Nationala Anticoruptie a cerut de la Serviciul de Audit al Consiliului Judetean sa trimita toate actele de control efectuate la Directia Judeteana de Paza si Protectie Iasi entitate aflata in subordinea Consiliului Judetean Iasi @ Sesizarea penala ar fi fost facuta de niste subordonati @ „Nu am nici o problema. Stiu cine a facut sesizarea. Eu cand am venit sef am deranjat o gasca de plutoneri adjutanti care-si faceau de cap inainte sa preiau eu conducerea”, a spus Mihai Lucaci, directorul Directiei Judetene de Paza si Protectie Iasi

Ancheta DNA Iasi la Directia Judeteana de Paza si Protectie. Pe data de 4 noiembrie DNA Iasi a trimis Consiliului Judetean Iasi o adresa prin care procurorii cereau sa li se transmita toate actele de control efectuate de serviciul de audit la Directia Judeteana de Paza si Protectie Iasi condusa in prezent de colonelul in rezerva Mihai Lucaci. Potrivit unor surse plangerea penala a fost facuta de niste angajati care ar fi reclamat unele nereguli efectuate in legatura cu modul in care s-au facut angajarile si repartitiile pe posturi la aceasta Directie in ultimii doi ani. Contactat telefonic, colonelul Mihai Lucaci a declarat ca banuieste despre ce este vorba si a adaugat ca nu are nici un fel de temeri deoarece este nevinovat. „N-am nici o problema, bani nu am luat ilegal, abuzuri nu am facut. Stiu cine a facut reclamatia. Eu cand am venit sef am deranjat o gasca de plutoneri adjutanti in frunte cu Nicolau Petru care-si faceau de cap inainte sa preiau eu conducerea. Inainte sa vin eu acest Nicolau isi punea subordonatii sa-i stranga mancare pentru porcii lui de la Harlau. Strangeau cate 3-4 galeti de mancare pe zi. eu am venit si am facut ordine, isi luau concedii medicale aiurea  fara sa fie bolnavi se duceau unde voiau cu masinile unitatii. Sunt suparati ca nu le-am dat posturile pe care le-au vrut. Eu am de partea mea 150 de salariati ei sunt cativa sefi care fac scandal etc”, a spus Mihai Lucaci.

Directia Judeteana de Paza si Protectie, fostii Gardieni Publici pazeste in special obiective ale CJ cum ar fi Aeroportul.

Constantin MAZILU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.