Caz rar întâlnit: ieşean condamnat după ce s-a culcat cu viitoarea nevastă! Cum s-a ajuns aici? (EXCLUSIV)

802
Mana unui judecator cu un ciocanel
Mana unui judecator cu un ciocanel

@ Caz rar întâlnit: un ieşean a fost condamnat după ce s-a culcat cu viitoarea nevastă @ Astfel, la finele săptămânii trecute, magistraţii din carul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe Nicuşor Stănescu la un an de închisoare, cu amânare @ Ieşeanul a fost pedepsit pentru act sexual cu un minor în formă continuată

Caz rar întâlnit: un ieşean a fost condamnat după ce s-a culcat cu viitoarea nevastă! Asadar, la finele săptămânii trecute, magistraţii din carul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe Nicuşor Stănescu la un an de închisoare, cu amânare, pentru act sexual cu un minor în formă continuată.

„Instanţa ia act că persoana vătămată A.M.S., prin reprezentantul legal, nu s-a constituit parte civilă în procesul penal”, au afirmat judecatorii ieseni.

Judecatoria Iasi
Judecatoria Iasi

Ieşean a fost condamnat după ce s-a culcat cu viitoarea nevastă

 

De remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. procesul penal ce îl priveşte pe Nicuşor Stănescu a început pe data de 17 februarie 2023. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată sub acuzaţia de act sexual cu un minor în formă continuată.

Conform anchetatorilor, în urmă cu câteva luni, ieşeanul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o minoră, cea care ar urma să îi fie nevastă.

sedinta-judecata1
sedinta-judecata1

Nicuşor Stănescu, dus la audieri, apoi trimis în judecată

 

La un moment dat, oamenii legii s-au sesizat cu privire la faptul că Nicuşor Stănescu şi minora în cauză trăiau împreună, acest lucru presupunând şi întreţinerea de raporturi intime. Astfel, a fost declanşată o anchetă.

Nicuşor Stănescu a fost dus la audieri. Şi minora a fost audiată. Din declaraţii a reieşit faptul că cei doi ar fi întreţinut raporturi intime, motiv pentru care tânărul a fost trimis în judecată pentru act sexual cu un minor în formă continuată. Acum, rămâne de văzut dacă ieşeanul va contesta sau nu decizia luată de judecători în cazul său.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.