Ei sunt cei 4 tineri arestaţi pe motiv că alimentau elevi cu droguri la petreceri private!

1289
Droguri canabis ecstasy
Droguri canabis ecstasy

@ Patru tineri au fost încătuşaţi pe motiv că alimentau elevi cu droguri la petreceri private @ Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au admis propunerea de arestare preventivă formulată de procurorii DIICOT în ceea ce îi priveşte pe Răzvan Augustin Aipătioaei, Cătălin Ionuţ Stratulat, Denis Petronel Zaharia şi Dragoş Eugen Mihai Boghian @ Tinerii au contestat deja decizia magistraţilor ieşeni

Patru tineri au fost încătuşaţi pe motiv că alimentau elevi cu droguri la petreceri private. Aşadar, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au admis propunerea de arestare preventivă formulată de procurorii DIICOT în ceea ce îi priveşte pe Răzvan Augustin Aipătioaei, Cătălin Ionuţ Stratulat, Denis Petronel Zaharia şi Dragoş Eugen Mihai Boghian.

Tinerii au contestat deja decizia magistraţilor ieşeni. Acum, urmează ca judecătorii de la Curtea de Apel Iaşi să hotărască ce se va întâmpla în continuare cu cei patru.

 

Tineri suspectaţi că alimentau elevi cu droguri

 

Pe 3 noiembrie 2023, procurorii DIICOT Iași au dispus reținerea a 4 inculpați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc în formă continuată, trafic de droguri de risc, respectiv trafic de droguri de mare risc în formă continuată.

„În sarcina primului inculpat s-a reținut că, pe parcursul anului 2023, a deținut și comercializat, în mod repetat, droguri de risc (canabis) și de mare risc (ecstasy). Cel de-al doilea inculpat a fost prins în flagrant pe 2 noiembrie 2023, pe raza unei comune din județul Iași, în timp ce comercializa cantitatea de peste 55 de grame de canabis.

Cu privire la ceilalți doi, din cercetări a rezultat că, pe parcursul anului 2023, în realizarea aceleiași rezoluții infracționale, la diferite intervale de timp, au vândut diferite cantități de 3-CMC, drog de mare risc, cunoscut sub denumirea generică de cristal. Din probele administrate în cursul urmăririi penale, a rezultat că inculpații au comercializat drogurile de risc și mare risc inclusiv către consumatori minori, elevi ai unor licee din municipiul Iași, interacțiunile între dealeri și clienți realizându-se față în față, preponderant pe parcursul unor evenimente private (petreceri)”, au afirmat procurorii DIICOT Iaşi.

 

Percheziţii efectuate de anchetatorii ieşeni la suspecţi

 

Pe 2 noiembrie 2023 au fost puse în aplicare 8 mandate de percheziție domiciliară, fiind descoperite și ridicate 274 de comprimate de ecstasy, 52 de grame de amfetamină, 17 grame 4-CMC, 97,2 grame de canabis și 85 de grame de hașiș, mai multe cântare electronice de mare precizie, telefoane mobile, sume de bani, precum și alte mijloace de probă.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Iași a dispus de arestarea preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română și de către Unitatea Centrală de Analiză a Informațiilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.