Lovitură grea pentru lumea interlopă din Iaşi! Procurorii au intrat pe fir şi au distrus afacerea!

2682
Perchezitii
Perchezitii

@ Lovitură grea pentru lumea interlopă din Iaşi: procurorii au intrat pe fir şi au distrus afacerea @ Astfel, recent, anchetatorii i-au trimis în judecată pe Dumitru Cioclu, Vasile Dorin Butnaru, Gabriel Tofalvi şi Dorinela Gabriela Rusu @ Principala acuzaţie adusă de oamenii legii în acest caz este cea de trafic de droguri

 

Lovitură grea pentru lumea interlopă din Iaşi! Anchetatorii au intrat pe fir şi au distrus afacerea! Aşadar, anchetatorii i-au trimis recent în judecată pe Dumitru Cioclu, Vasile Dorin Butnaru, Gabriel Tofalvi şi Dorinela Gabriela Rusu.

Principala acuzaţie adusă de oamenii legii în acest caz este cea de trafic de droguri. Acum, urmează ca Tribunalul Iaşi să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistraţii vor asculta ce au de spus toate părţile implicate, pentru a pute lua o decizie în acest caz.

 

Lovitură grea pentru lumea interlopă din Iaşi!

 

În urmă cu câteva săptămâni, cei 4 ieşeni au intrat în atenţia anchetatorilor. Atunci, doi dintre suspecţi au fost ridicaţi de poliţişti şi duşi la audieri. Unul dintre cei doi este Dumitru Cioclu. Acesta a fost luat de acasă după ce anchetatorii au efectuat o percheziție. Cioclu era bănuit de trafic de droguri, de aceea s-a trezit cu polițiştii la ușă.

După percheziția domiciliară, Cioclu a fost dus la audieri. Conform acestuia, acolo, el ar fi fost agresat de către oamenii legii. De altfel, Cioclu a cerut să fie dus la spital după „bătaia” primită. Însoțit de polițiști, a ajuns la Spitalul „Sfântul Spiridon”, din Iași, dar medicii de acolo nu au observat semne care să probeze o agresiune.

 

În același dosar, încă o persoană încătuşată

 

În același dosar, alături de Dumitru Cioclu a fost încătuşt încă un bărbat, tot pentru trafic de stupefiante.

„Instanţa dmite propunerea de arestare preventivă formulată pe numele inculpatului Vasile Dorin Butnaru, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc. Dispune arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile. Respinge ca neîntemeiată cererea inculpatului de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu”, au decis atunci judecătorii ieșeni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.