Asa s-a nenorocit Suceava! Flutur sfideaza carantina in cel mai mare focar Covid din tara

7313

@ Desi protocolul elaborat de Ministerul Sanatatii prevede ca, seful CJ Suceava, Gheorghe Flutur trebuia sa stea acasa inca 14 zile dupa ce a fost externat din spital, presedintele CJ Suceava se lauda ca s-a intors la lucru @ ‘’Incepând din dimineața zilei de astăzi, vineri, 10 aprilie, m-am prezentat la muncă prima intalnire de lucru am avut-o la Spitalul Judetean’’, sustine Flutur @ Dezvaluirea.ro prezinta in exclusivitate paragraful din documentul elaborat de Ministerul Sanatatii, adica protocolul care arata ca Flutur trebuia sa mai stea acasa inca 14 zile dupa externare

Despre ce vorbim acum despre incompetenta sau despre rea-vointa? Externat din spital la sfarsitul saptamanii dupa ce a fost vindecat de Covid, Gheorghe Flutur, presedintele Consiliului Judetean Suceava se laude pe Facebook ca s-a intors la serviciu si mai mult decat atat s-a si reintalnit cu subordonatii sau colegii sai in conditiile in care era obligat sa ste in izolare la domiciliu inca 14 zile. ‘’In cursul zilei de ieri am fost informat de DSP Suceava că rezultatele ultimelor două teste sunt negative și că îmi pot relua activitatea zilnică.  Așadar, începând din dimineața zilei de astăzi, vineri, 10 aprilie, m-am prezentat la muncă, prima întâlnire de lucru având-o la Spitalul Județean, unde am discutat cu secretarul de stat din Ministerul Sănătății, gen. (r) Ionel Oprea, cu managerul Spitalului, colonelul medic Daniel Derioiu și cu prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan. Am dorit să aflu care sunt urgențele, iar din acest moment sunt în mijlocul celor care fac eforturi pentru normalizarea situației în județul Suceava, fiind la dispoziția lor 24 de ore din 24’’, sustine Flutur care adauga ca ii roaga pe suceveni sa respecte masurile luate de autoritati pentru aceasta perioada. ‘’Adresez rugămintea sucevenilor să respecte măsurile stabilite de autorități pentru a putea stăvili cât mai repede această pandemie’’, spune Flutur.

Protocolul prevede ca Flutur trebuia sa ste acasa

Dar Flutur de ce nu respecta masurile luate de autoritati? Conform protocolului elaborat de Ministerul Sanatatii, pacientii care au fost infectati cu Covid 19 si care s-au vindecat trebuie sa stea in autoizolare la domiciliu, inca 14 zile. Dezvaluirea.ro prezinta in exclusivitate paragraful din documentul elaborat de Ministerul Sanatatii, adica protocolul care arata ca Flutur trebuia sa mai stea acasa inca 14 zile dupa externare. Sa mai precizam ca Flutur a fost externat la sfarsitul saptamanii trecute. ‘’Pacientul isi monitorizeaza starea de sanatate in autoizolare la domiciliul timp de 14 zile’’, se arata in document. ‘’Aceasta masura a fost luata deoarece in China s-a observat reaparitia Covid si dupa 28 de zile de la o ultima testare negativa’’, ne-a spus Carmen Dorobat, managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi.

Dezastrul de la Suceava

Cu peste 1.500 de imbolnaviri si zeci de decese Suceava reprezinta cel mai mare focar Covid 19 din tara. De asemenea aici se inregistreaza si cel mai mare numar de cadre medicale infectate. S-a ajuns aici din cauza incompetentei si a neglijentei. Medicii au lucrat neprotejati, nu s-au luat masuri pentru oprirea raspandirii virusului etc. La un moment dat, dupe ce s-au descoperit cate cazuri de cadre medicale infecate, un director al Spitalului Judetean a adunat sute de medici si asistente in curte, fara nici un fel de protectie, pentru ‘’testare Covid’’. Asta-i incompenenta.  Si actuala conducere militara a Spitalului Judetean Suceava a aratat recent ca unele cadre medicale nu-si iau nici acum masuri de precautie.

Constantin MAZILU

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.