Iată cum să câștigi la cazino sume mari cu mize mici!

144
cum-sa-castigi-la-cazino
cum-sa-castigi-la-cazino

Piața jocurilor de noroc este una într-o continuă dezvoltare și nici măcar nu dă semne să slăbească, ba dimpotrivă. O industrie tot mai populară, care câștigă tot mai mulți pasionați ai confortului și ușurinței de joc propuse, cazinourile online sunt extrem de căutate. Iar faptul că poți câștiga sume mari cu mize mici, fără investiții majore, ajută foarte mult la popularizarea a tot ce înseamnă gambling și gaming. Poate că primul gând ar fi să crezi că există ceva secrete bine ascunse și că doar unii dintre cei aleși pot să le afle, cât pentru a-și clădi averi uriașe, dar în principiu, pentru a învinge în aceste provocări, nu ai nevoie decât să înveți niște trucuri și să știi cum să le folosești în favoarea ta. Acestea se pot aplica indiferent de platformă, de jocuri, de buget – superbet pariuri nu face excepție; ba chiar poți încerca aici câteva astfel de tips&tricks.

Și ca să nu mai lungim povestea prea mult, îți spunem că în acest material ne-am propus să te învățăm cum anume să poți câștiga bani, nu neapărat să te îmbogățești, dar suficient cât să dai deoparte frustrările. Cât ca să te angajezi în cât mai multe jocuri, conștient de posibilitățile financiare care ți se deschid. Înainte de orice sfat pe care am putea să ți-l dăm, începem cu începutul: înarmează-te cu răbdare. Nu prea poți reuși mare lucru, dacă ai pretenția că rezultatele să se vadă

de la început. Cam greu, când nu ai experiență și abia ce înveți cum să aplici ce anume ți se explică. Dar iată mai jos un ghid complet, că să știi că le anume să te aștepți; poți începe prin a lua notițe.

Alege jocurile cu grijă

Indiferent de ceea ce ți-ar spune cineva, nu toate jocurile sunt menite să îți ușureze treaba în online. Asta și pentru că nu toate jocurile sunt pentru tine. Fiecare dintre noi știm să ne raportăm diferit la un anumit titlu și la fel de bine cum ne pricepem la unul, ne putem descurca foarte prost la altul. Tocmai de aceea, o primă recomandare pentru a ști că te îndrepți în direcția bună este să cauți cu atenție ce anume ți se potrivește. Vorbim aici despre tot, că nu este vorba doar la a te pricepe la ceva, dar trebuie să fie un lucru care se mulează pe preferințele tale, pe stilul abordat de tine, pe tematică și mecanismul care ți se par cele mai atrăgătoare. Căci nu poți să joci ceva care nu te atrage câtuși de puțin, că rezultatul final este o sumă a tuturor lucrurilor care îți sunt pe plac și nu trebuie ignorat nimic.

Experimentează cât mai mult

experimenteaza
experimenteaza

Revenim aici la ceea ce spusesem și mai sus, și anume să ai răbdare. Nu ne referim neapărat la ideea de a te abține la a-ți face planuri, ci la a investi timp și energie în a te perfecționa într-un anume joc, în a te familiariza cu ce sistem de lucru are un joc și în principiu a deveni cât mai bun la. Vorbim, deci, despre a practica și a experimenta, cel puțin la început, cât mai mult, chiar și dacă pierzi. Nu te grăbi, nu te învinovăți când pierzi, acceptă înfrângerile și ia notițe din ele. Doar așa vei ști ce ai greșit, suficient pentru a nu mai repeta erorile, acolo unde vorbim despre jocuri cu strategii de la cazinourile online. Acolo unde totul ține de noroc, poți alege cum să gestionezi înfrângerea, căci și aici este o lecție bine conturată.

Urmărește ceilalți jucători

Există o vorbă printre meseriași și anume aceea că “meseria se fura, nu se învață”. Și uneori cam așa este, căci uneori poți învăța chestii mai bine atunci când nu faci decât să fii atent la ce și cum fac alții, care au și rezultate pe măsură. Nu va sta nimeni să-ți explice ce anume mutări sau faze adaptează pentru a se asigura de câștig, dar poți urmări ce anume face și să iei notițe ca atare, ca să aplici asta și pentru tine. S-ar putea să fii surprins să descoperi că ceea ce faci oferă și satisfacții pe măsură. Mai cu seama când totul vine de la indivizi cu experiență și care la rândul lor au ani de munca în spate și știu cu ce anume să mănâncă această industrie.

Orientează-te către bonusuri cu mize mici

bonusuri-mize-mici
bonusuri-mize-mici

 

Ca să și știi că faci ce trebuie, începe prin a cerceta cu atenție ce anume ți se pune la dispoziție pe cazinoul online pe care l-ai ales. Citește termenii și condițiile, familiarizează-te cu fiecare joc, profită de orice promoții sunt valabile și nu în ultimul rand, ai în vedere ca bonusurile cu mize mici să fie adjudecate de tine. Desigur, trebuie să fii realist, dar și să gândești ca un oportunist, căci dacă te duci către mizele mari, atunci și pierderile riscă să fie direct proporționale cu acestea. Și nu prea ai vrea asta, nu? Și nu, un buget mai mic nu înseamnă că îți este restricționat un joc.

Nu lăsa emoțiile să te controleze

Exista un termen în jocurile de poker, și anume tilt, care înseamnă o stare de confuzie emoțională ca urmare a pierderii, care apare atunci când cineva se lasă mânat de frustrare și drept urmare strategia pe care o adoptă ulterior nu este cea mai bună. Asta ți se poate întâmpla și ție atunci când nu știi să-ți gestionezi gândurile și te lași mânat de emoții, până la a nu mai știi când să te oprești, câți bani să bagi sau ce jocuri să alegi. Este un fel de disperare, sinonimă cu nebunia, care îți întunecă judecata. Și nu ai vrea să ajungi acolo, căci iei doar decizii pripite, slabe, proaste. Cu alte cuvinte, găsește un echilibru între distracție, bani, pierderi și câștiguri și va fi bine.

Un ultim sfat pe care putem să ți-l dăm în cazul cazinourilor online este să alegi sloturile progresive, pentru că se pot dovedi cele mai avantajoase din mai multe puncte de vedere. Ai oportunități mai realiste de a pleca acasă cu sume mari, doar cu câteva rotiri. Și totuși, cheia succesului în cazul gamingului online stă în soartă, căreia nu prea i te poți opune. Dar poți alege să te distrezi, indiferent de ce crezi că îți este rezervat, să îți asumi riscuri fără garanția succesului și să te bucuri de toată călătoria până la final, să faci pariuri multiple nu orientate doar către ceva fix. Fii realist, înainte de toate, continuă să înveți cu fiecare și din fiecare joc, fă un research acolo unde știi că ai nevoie și, cum am mai zis, caută promoțiile. Și cu toate că ne repetăm: distrează-te!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.