Om de afaceri, acuzat de hărţuire la Iaşi! Scandalul ar fi izbucnit din cauza geloziei (EXCLUSIV)

3885
Judecatoria Iasi
Judecatoria Iasi

@ Un om de afaceri este acuzat de hărţuire şi de distrugere la Iaşi @ Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată pe Iulian Florin Bîrsan @ Conform anchetatorilor, întreg scandalul ar fi izbucnit pe un fond de gelozie după o relaţie amoroasă eşuată

Un om de afaceri este acuzat de hărţuire şi de distrugere la Iaşi!Aşadar, recent, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată pe Iulian Florin Bîrsan.

Acum, urmează ca Judecătoria Iaşi să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistraţii vor asculta ce au de spus toate părţile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

 

Omul de afaceri din Iaşi, acuzat de hărţuire şi distrugere

 

În cadrul dosarului, două persoane, o tânără şi un bărbat, s-au constituit drept părţi civile. Oamenii legii spun că Iulian Florin Bîrsan, patronul unei şcoli de şoferi, a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva luni. Atunci, anchetatorii au descins la casa acestuia, după ce a fost depusă o plângere la adresa lui.

O fostă elevă s-a plâns că ar fi fost hărţuită de către patronul ieşean. Aceasta a susţinut că, anterior, ar fi avut o relaţie cu omul de afaceri, relaţie ce s-ar fi încheiat în urmă cu câteva luni. În plus, tânăra a subliniat că ar fi fost urmărită de către omul de afaceri după încheierea relaţiei.

 

Iulian Florin Bîrsan şi-a susţinut nevinovăţia

 

Surse judiciare susţin că a mai existat o plângere referitoare la avarierea unei maşini. Mai exact, ar fi fost vorba despre distrugerea autoturismului actualului prieten al tinerei respective. Odată ce pe numele lui Bîrsan au fost depuse plângeri, agenții din cadrul Secției III de Poliţie au demarat o anchetă.

„Agenții din cadrul Secției III de Poliție au efectuat o percheziție domiciliară în municipiul Iaşi, la finalul căreia au dus la sediu un bărbat. În cadrul cercetărilor s-a stabilit faptul că acesta ar fi urmărit în mod repetat o tânără pe motivul refuzului de a continua o relație cu el și ar fi provocat distrugeri unui autoturism folosit de aceasta. În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de hărțuire și distrugere”, au menţionat atunci reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași. La audieri, omul de afaceri Iulian Florin Bîrsan a negat acuzaţiile aduse.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.