Primarul care ‘’lupta cu Mafia Imobilară’’ și-a intabulat două clădiri fără autorizație

1769
Ciprian Grosu-primar Rediu
Ciprian Grosu-primar Rediu

@ În campania electorală, actualul primar al comunei Rediu, Ciprian Grosu se lăuda că va lupta cu practicile ilegale ale dezvoltatorilor imobiliari însă dupa prelurea mandatului edilul a procedat exact invers, a preluat din practicile celor care au construit ilegal @ Recent, Ciprian Grosu a intabulat două clădiri, ridicate fără autorizație în curtea casei sale @ Grosu a amendat babele care și-au ridicat un gărduț fără autorizație dar pentru constructiile sale nu s-a aplicat nici o sanctiune @  A făcut totul pe ascuns, adeverințele necesare intabulării, eliberate de Primăria Rediu, au fost semnate de secretar și nu de viceprimar așa cum se obișnuiește

Dezamăgire generală în comuna Rediu unde, în urmă cu 3 ani locuitorii au votat un tânăr care va ordine promițând că va lupta cu dezvoltatorii care construiesc ilegal și va dezvolta comuna. Comuna Rediu nu deruleaza în prezent nici un proiect mare de infrastructură iar primarul Ciprian Grosu a preluat din practicile dezvoltatorilor pe care îi condamna în campania electorală. Astfel, după ce a devenit primar a ieșit la lumină faptul că în curtea casei sale, Ciprian Grosu a ridicat construcții fără autorizație. Este vorba despre doua construcții, una de 11 mp și o alta de 7 mp. Despre  acestea am scris intr-o ediție anterioară, în articolul repostat mai jos. Și, în timp ce în cei trei ani de mandat Grosu i-a amendat pe cei care au construit fără autorizație și nu a ratat nici băbuțele care și-au ridicat un gărduț, construcțiile ilegale din curtea primarului au fost trecute cu vederea de Primăria Rediu și nu s-a aplicat nici o sancțiune. ‘’Au trecut peste 3 ani de când au fost ridicate. Legea spune că după trei ani nu se mai aplică nici o sancțiune. Asta e legea și se aplică pentru toți locuitorii României’’, s-a scuzat Grosu.

Adică, timp de 3 ani Primăria Rediu condusă de Ciprian Grosu nu i-a dat nicio amendă cetățenului Ciprian Grosu.  Și, în discuția cu jurnaliștii Dezvăluirea.ro, Grosu a spus cu convingere că a procedat corect.

certificat de atestare fiscala Ciprian Grosu
certificat de atestare fiscala Ciprian Grosu

După trei ani și-a intabulat construcțiile ridicate ilegal

După ce au trecut 3 ani Ciprian Grosu și-a intabulat cele două construcții ridicate ilegal. Primăria condusă de Grosu a eliberat și documentele necesare acestei proceduri de intabulare. Ne-au parvenit prin intermediul unor surse documentele emise în acest sens de Primăria comunei Rediu. Este vorba despre adeverințe care arată ca Ciprian Grosu deține în comuna Rediu o casă și două clădiri fără autorizație dar și certificatele de atestare fiscală. Acestea sunt semnate de secretar în locul primarului și nu de secretar așa cum se obișnuiește. În plus, pe unul din certificatele de atestare fiscală este trecut faptul ca Ciprian Grosu avea datorii de 820 lei la bugetul local. Mai mult decat, una dintre adeverințe nu are atașată și chitanța aferentă plății taxei de timbru de 15 lei care se achită pentru astfel de situații. În cele din urmă folosind documente emise de funcționari din subordinea sa, Grosu și-a intabulat cele două construcții fără autorizație fără să achite măcar o amendă.

Primarul care vânează dezvoltatorii are două construcții fără autorizație. Lupul paznic la oi

 

Constantin MAZILU

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.