Seful taximetristilor ieseni a scapat de acuzatiile penale. Manolache poate candida

1429

@ Consilierul judetean Mircea Manolache a scapat de acuzatiile formulate de procurori impotriva sa in dosarul in care a fost trimis in judecata deoarece a lovit o femeie chiar in incinta service-ului auto pe care il patroneaza @ Femeia  care ar fi fost agresata si-a retras plangerea si a fost obligata sa achite cheltuielile efectuate de stat cu urmarirea penala @ Acum Mircea Manolache poate sa-si continue activitatea politica

Consilierul judetean UNPR, Mircea Manolache a scapat de toate acuzatiile penale formulate de procurori impotriva. Astfel, in dosarul in care in mai 2019 Mircea Manolache a fost trimis in judecata pentru ca a lovit o femeie, victima Laura Stoleriu si-a retras plangere (vezi aici) iar in aceste conditii judecatorii au fost nevoiti sa constate incetarea procesului penal. „Aplicând dispozițiile legale la prezenta cauză, față de faptul că  la termenul de judecată  din data de 5.12.2019, prin înscris autentic, persoana vătămata a declarat că își retrage plângerea penală formulată împotriva inculpatului sub aspectul infracțiunii de „lovire sau alte violențe”, instanța constată că sunt îndeplinite condițiile prevăzute de art. 158 Cod penal privind împiedicarea exercitării acțiunii penale împotriva  inculpatului Manolache Mircea, întrucât acțiunea penală este lipsită de obiect”, se arata in sentinta judecatoreasca.

De asemenea, Laura Stoleriu a fost obligata de instanta sa achite cheltuielile judiciare in suma de 2.750,68 lei efectuate de stat pentru finalizarea urmaririi penale.

Conflictul dintre Manolache si Laura Stoleriu a avut loc in date de 04.08.2017, în jurul orei 13.30 in service-ul auto Delcar, patronat de Manolache. Femeia i-ar fi reprosat acestuia calitatea reparatiilor efectuate la o masina. Dupa altercatia cu Manolache femeia a avut nevoie de 1-2 zile de ingrijire medicala. Mircea Manolache este un politician activ. O eventuala  condamnare i-ar fi retezat brusc cariera politica. Acum, Mircea Manolache presedintele Camerei Taximetristilor are drum liber sa candideze atat la alegerile locale cat si la scrutinul parlamentar din toamna.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.