Show în lumea interlopă! Petrecere după o răfuială într-o sală de jocuri! (EXCLUSIV)

977
Jean Mararas (Braileanu)
Jean Mararas (Braileanu)

@ Show în lumea interlopă: pot da o petrecere după o răfuială într-o sală de jocuri @ Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus ieri încetarea procesului în cazul lui Jean Mărăraş şi al lui Dimitrie Claudiu Petrovici @ Mărăraş fusese acuzat de tulburarea ordinii si linistii publice, în vreme ce Petrovici era acuzat de două infraţiuni de conducerea unui vehicul fără permis

Show în lumea interlopă: pot da o petrecere după o răfuială într-o sală de jocuri! Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus ieri încetarea procesului în cazul lui Jean Mărăraş şi al lui Dimitrie Claudiu Petrovici.

„Instanta încetează procesul penal având ca obiect săvârşirea de către inculpatul Mărăraş Jean a infractiunii de tulburarea ordinii si linistii publice, ca urmare a intervenirii prescriptiei răspunderii penale. încetează procesul penal având ca obiect săvârşirea de către inculpatul Petrovici Dimitrie Claudiu a două infraţiuni de conducerea unui vehicul fără permis (fapte din 7.05 şi 28.07.2018), ca urmare a intervenirii prescriptiei răspunderii penale”, au afirmat magistratii ieseni.

Show în lumea interlopă!

De remarcat este faptul ca sentinta nu e definitiva, aceasta putand fi contestata. Procurorii ieseni ii trimisesera in judecata pe cei doi indivizi sub acuzatiile amintite. Inainte de finalul acestui dosar, alti cinci indivizi au scapat de proces in acelasi caz. Astfel, instanţa a incetat procesul penal în cazul lui Corduneanu Florinel, Corduneanu Bogdan, Donţu Stefan, Vârlan Iulian şi Dunca Mihai Ioan, ca urmare a intervenirii prescriptiei răspunderii penale.

Atunci, in ceea ce îi priveşte pe Jean Mărăraş şi Dimitrie Claudiu Petrovici, cauza a fost disjunsă. Anchetatorii au precizat ca totul a izbucnit in 2018. „Pe 24 iulie 2018, inculpatul Mararas Jean a proferat amenintari in cadrul unei postari pe o retea de socializare la adresa membrilor familiei Corduneanu. De asemenea, pe 26 iulie 2018, mai multi membri si apropiati ai familiei Corduneanu au fost prinsi intr-o sala de jocuri avand asupra lor cutite, boxuri, pistoale si spray-uri cu efect lacrimogen, ceea ce oferea indicii referitoare la faptul ca acestia se pregateau pentru o confruntare cu o grupare rivala”, au declarat procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi.

De unde a izbucnit scandalul între clanuri

Oamenii legii au adaugat ca, pe 28 iulie 2018, Claudiu Petrovici a condus un autoturism pe raza municipiului Iasi si ar fi aruncat doua cocktail-uri Molotov (sticle incendiare – n.r.) catre un imobil apartinand clanului Tănase, din care face parte Jean Mararas.

Anchetatorii au precizat ca, in urma incidentului, nimeni nu a fost ranit, insa a fost creata o stare generala de temere. „Pe 7 mai 2018, inculpatul Petrovici Claudiu a fot prins de un echipaj de Politie, pe bulevardul Stefan cel Mare si Sfant, conducand un autoturism, fara a avea acest drept”, au adaugat procurorii ieşeni. Clanul Corduneanu, condus pe atunci de Adrian „Beleaua” si Costel, alaturi de alti frati de-ai lor si locotenenti fideli, se razboia de ceva timp cu clanul Tanase, din care fac parte Vandam Constantin, Jean Mararas si altii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.