O domnişoară respectată din Iaşi, prinsă băută la volan! Poliţiştii s-au crucit când au văzut alcoolemia! (EXCLUSIV)

12451
Mâinile unei femei pe volanul unui autoturism
Mâinile unei femei pe volanul unui autoturism

@ O domnişoară respectată din Iaşi a fost prinsă băută la volan @ De altfel, poliţiştii s-au crucit când au văzut alcoolemia @ În urma incidentului, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus amendarea penală a Cătălinei Hulpoi, pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe

 

O domnişoară respectată din Iaşi a fost prinsă băută la volan. Poliţiştii s-au crucit când au văzut alcoolemia! În urma incidentului, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus ieri amendarea penală a Cătălinei Hulpoi.

„Instanţa condamnă inculpata Cătălina Hulpoi la pedeapsa amenzii de 14.000 de lei, compusă din 200 de zile-amendă, a câte 70 de lei ziua, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, au precizat ieri judecătorii ieşeni.

 

Cătălina Hulpoi, acuzată de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului

 

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul tinerei IT-iste a început pe data de 13 decembrie 2021. Ieșeanca de 33 de ani a fost luată la ochi de oamenii legii după ce a refuzat să dea prioritate unei autospeciale de Poliție.

Oamenii legii au menționat că tânăra a intrat în vizorul lor în urmă cu aproape 2 ani. „Pe 12 iunie 2021, la ora 2:20, un echipaj al Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene care se afla în supravegherea și controlul traficului pe șoseaua Păcurari, din municipiul Iași, a observat în trafic autoturismul marca Volkswagen Golf care se deplasa pe varianta Rediu, iar, la intersecția cu șoseaua Păcurari, nu a oprit și nu a acordat prioritate de trecere autospecialei de Poliție”, au procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

 

Ce alcoolemie avea programatorul ieșean

 

După ce au tras-o pe dreapta, polițiștii ieșeni au constatat că tânăra Cătălina Hulpoi consumase băuturi alcoolice.

„Agenții au constatat că, la volanul autoturismului, se afla inculpata C.H., cu privire la care s-a stabilit că avea o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge (la prima recoltare avea o alcoolemie de 1,51 grame la mie, iar, la a doua recoltare, avea o alcoolemie de 1,30 grame la mie). Facem precizarea că trimiterea în judecată constituie doar o etapă procesuală care, în nicio situație, nu poate înfrânge prezumția de nevinovăție”, au încheiat oamenii legii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.