Nepoata lui Cosmos Tănase, acuzată de ultraj! Ar fi lovit un subofițer Antitero, luptător K1! FOTO

729
Jandarmerita R.P.
Jandarmerita R.P.

@ Nepoata interlopului ieşean Cosmos Tănase a fost trimisă ieri în judecată pentru ultraj @ Conform anchetatorilor, minora ar fi lovit un subofițer Antitero, luptător K1 @ În dosar, jandarmeriţa care ar fi fost lovită s-a constituit parte civilă

Nepoata interlopului ieşean Cosmos Tănase a fost trimisă ieri în judecată pentru ultraj! Potrivit procurorilor, minora ar fi lovit un subofițer Antitero, luptător K1. În dosar, jandarmeriţa R.P., care ar fi fost lovită, s-a constituit parte civilă.

Acum, urmează ca Judecătoria Iaşi să stabilească un prim termen al procesului de ultraj. Mai apoi, magistraţii vor asculta ce au de spus părţile implicate, pentru a putea lua o decizie în privinţa acestui scandal.

Nepoata lui Cosmos Tănase, acuzată de ultraj!

O cunoscută jandarmeriță din Iași, membru al trupelor Antitero din cadrul IJJ Iași, practicantă de kickboxing și alte sporturi a susținut că, în timpul unei intervenții, a primit un picior și un pumn în față de la o fată de 17 ani, nepoata lui Cosmos Tănase, Maria Magdalena N., care ar fi însărcinată. Aceste lovituri i-ar fi fost aplicate jandarmeriţei în timp ce minora era teoretic imobilizată, deoarece era introdusă în duba jandarmeriei.

Jandarmeriţa ar fi sesizat ultrajul și a prezentat și un certificat medico-legal în care scrie că ar avea nevoie între 12 şi 14 zile de îngrijiri medicale. Avocatul minorei a arătat că, pe corpul jandarmeriței, există contuzii, dar care provin de la antrenamentele de kickboxing ce au avut loc cu numai câteva zile înainte de incidentul reclamat. Mai mult, minora ar fi ajuns la Spitalul pentru Copii „Sfânta Maria”, din Iaşi, având mai multe leziuni la nivelul capului şi la spate.

Scandalul a izbucnit de la o glumă

 

În seara zilei de 10 octombrie 2023, minora Maria Magdalena N. a mers cu familia la bâlciul organizat de municipalitate în Cicoarei cu ocazia Sărbătorilor Iașului. La un moment dat, membrii familiei au decis să se îndrepte spre casă, iar, când au ajuns în parcarea Spitalului Arcadia, ar fi izbucnit o ceartă.

La fața locului a ajuns o trupă antitero a Jandarmeriei care era compusă din trei bărbați și R.P. La un moment dat. minora ar fi cerut în glumă ca jandarmii să o ducă, iar acasă fapt care a iritat forțele de ordine.

„Faţă de refuzul celor din urmă, întrucât nu exista o stare de pericol care să justifice acest demers, inculpata minoră ar fi început să adreseze insulte şi cuvinte jignitoare, moment în care aceştia au iniţiat procedura legitimării. Întrucât inculpata minoră a continuat să manifeste o stare de agitaţie şi un limbaj insultător la adresa organelor de ordine, jandarmii au dus-o la autospeciala tip dubă fără a o încătuşa, întrucât minora a susţinut că era însărcinată.

În momentul introducerii în autospecială şi în timp ce persoana vătămată jandarm a încercat să intre la rândul său în vehicul, inculpata minoră i-ar fi aplicat o lovitură cu pumnul şi alta de picior în zona feţei, cauzându-i persoanei vătămate leziuni traumatice a căror gravitate a fost evaluată printr-un număr de 12-14 zile de îngrijiri medicale”, au spus reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași. De cealaltă parte, rudele minorei spun că, de fapt, aceasta ar fi fost cea lovită.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.