Ea este şoferiţa care i-a şocat pe poliţiştii ieşeni! Agenţii au rămas mască în clipa în care au văzut alcoolemia! (EXCLUSIV)

3201
Mâinile unei femei pe volanul unui autoturism
Mâinile unei femei pe volanul unui autoturism

@ O şoferiţă i-a şocat pe poliţiştii ieşeni @ Agenţii au rămas mască în clipa în care au văzut ce alcoolemie avea femeia @ Recent, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au decis, însă, încetarea procesului penal în cazul şoferiţei Olesea Şoimu, pe motiv că a intervenit prescripţia răspunderii penale

O şoferiţă i-a şocat pe poliţiştii ieşeni! Agenţii au rămas mască în clipa în care au văzut ce alcoolemie avea femeia! Totuşi, recent, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au decis încetarea procesului penal în cazul şoferiţei Olesea Şoimu, pe motiv că a intervenit prescripţia răspunderii penale.

Femeia fusese acuzată de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi conducerea unui vehicul fără permis. Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Mana unui judecator cu un ciocanel
Mana unui judecator cu un ciocanel

O şoferiţă i-a şocat pe poliţiştii ieşeni!

 

Procesul şoferiţei Olesea Şoimu a început pe data de 20 iunie 2022. Procurorii ieşeni au trimis-o în judecată sub acuzaţiile amintite.

„Pe 21 mai 2018, la ora 7:30, inculpata a condus autoturismul marca Daimler Chrysler pe calea de acces deschisă circulației publice care face legătura cu Şoseaua Națională, fiind implicată într-un accident soldat cu pagube materiale, fără a avea permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule şi având o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, respectiv 2,30 grame la mie alcool pur în sânge, la prima probă, la ora 8.17, şi 2,15 grame la mie alcool pur în sânge la a doua probă, la ora 9.17”, au menţionat anchetatorii ieşeni.

Politia Rutiera
Politia Rutiera

Adevărul a ieşit la iveală în urma unui accident

 

Oamenii legii au spus că totul a ieşit la iveală după un accident comis de femeie, accident care s-a soldat doar cu pagube materiale. Anchetatorii care au ajuns la faţa locului au constatat că şoferiţa mirosea a alcool, motiv pentru care au testat-o.

De asemenea, femeia a fost dusă la o unitate medicală, unde i-au fost luate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Totodată, agenţii au constatat că aceasta şofase fără a avea permis.

În cursul judecăţii, ieşeanca a recunoscut faptele comise, astfel cum au fost reţinute în rechizitoriu şi a solicitat ca judecarea cauzei să aibă loc pe baza probelor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.