Constantin Golduț: proiect istoric pentru Comuna Balș din județul Iași. ‘’Înființăm rețeaua de canalizare’’

124
Constantin Golduț, primar comuna Balș
Constantin Golduț, primar comuna Balș

@ Comuna Balș va beneficia de o finanțare de 2,7 milioane euro pentru înființarea rețelei de canalizare @ Investiția va fi finanțată prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) @ Această investiție va aduce îmbunătățiri semnificative în viața locuitorilor noștri și va contribui la protejarea mediului înconjurător. Este un pas important în dezvoltarea durabilă a comunei noastre”, a declarat Constantin Golduț, primarul comunei Balș, județul Iași

Primarul comunei Balș, județul Iași, Constantin Golduț, marchează un moment istoric prin atragerea unei investiții de amploare, care va transforma radical infrastructura locală și va aduce beneficii semnificative locuitorilor. Prin Hotărârea Consiliului Local Balș nr. 145/25.11.2023, s-a aprobat implementarea proiectului „Înființare rețea de canalizare în comuna Balș, județul Iași”, o investiție vitală în valoare de 13.745.089,96 lei, echivalentul a 2.794.000,61 euro, finanțată prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Componenta I, Managementul apei.

O investiție vitală pentru comunitate

Această investiție nu este doar o realizare notabilă în ceea ce privește suma alocată, ci și un pas esențial în direcția modernizării infrastructurii esențiale a comunei Balș. Prin implementarea acestui proiect, comuna va beneficia de o rețea de canalizare modernă, menită să îmbunătățească considerabil calitatea vieții locuitorilor și să protejeze mediul înconjurător. Primarul Constantin Golduț a demonstrat, prin acest proiect, o viziune clară, de adevărat lider. Abilitățile sale de a atrage fonduri și de a implementa proiecte de mare amploare reflectă angajamentul său față de dezvoltarea durabilă și prosperitatea comunei Balș. Această investiție istorică este un exemplu concret al eforturilor depuse de primar pentru a asigura un viitor mai bun pentru comunitatea sa.

Beneficiile Proiectului

  1. Îmbunătățirea Sănătății Publice:

– O rețea de canalizare modernă va reduce riscurile de contaminare a apei și va îmbunătăți condițiile sanitare generale, protejând astfel sănătatea publică.

  1. Protecția Mediului:

– Gestionarea eficientă a apelor uzate va contribui la protecția mediului, reducând poluarea și protejând resursele naturale ale zonei.

  1. Creșterea Calității Vieții:

– Locuitorii comunei Balș vor beneficia de servicii de canalizare de calitate, ceea ce va spori confortul și siguranța în gospodăriile lor.

  1. Dezvoltare Economică:

– O infrastructură modernizată atrage investiții și creează oportunități de dezvoltare economică, contribuind la crearea de locuri de muncă și la creșterea economică locală.

Un exemplu de urmat

Realizarea primarului Constantin Golduț este un exemplu de urmat pentru alte comunități care doresc să acceseze fonduri europene pentru dezvoltare și modernizare.  „Mă bucur că am reușit să obțin aprobarea proiectului de canalizare pentru comuna Balș. Această investiție va aduce îmbunătățiri semnificative în viața locuitorilor noștri și va contribui la protejarea mediului înconjurător. Este un pas important în dezvoltarea durabilă a comunei noastre”, a declarat Constantin Golduț, primarul comunei Balș, județul Iași. Prin atragerea acestei investiții istorice, primarul Constantin Golduț a reușit să plaseze comuna Balș pe harta dezvoltării durabile și a modernizării infrastructurii esențiale. Această realizare nu doar că îmbunătățește calitatea vieții locuitorilor, dar stabilește și un precedent pentru dezvoltarea continuă și succesul comunelor din județul Iași și din întreaga țară. Primarul  Golduț continuă să fie un lider dedicat și vizionar, angajat în transformarea comunei Balș într-un loc mai bun pentru toți locuitorii săi.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.