Costel Alexe anunţă investiţii de peste 5 milioane de lei pentru Maternitatea „Cuza Vodă”

143

Administrația liberală de la Consiliul Județean Iași continuă investițiile în modernizarea spitalelor și cofinațează proiectul ce vizează dotarea  Secției de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Clinic de Obstetrică și Ginecologie „Cuza Vodă” Iași.

Conducerea Consiliului Județean Iași înțelege importanță și necesitatea modernizării spitalelor ieșeni, astfel încât unul dintre proiectele aprobate în ultima ședință ordinară vizează investiții în echipamente de ultimă generați ce se ridică la  suma de 4.976.265,00 lei fără TVA pentru  dotarea Secției de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Clinic de Obstetrică și Ginecologie „Cuza Vodă” Iași. Proiectul va fi finanțat prin Programul Național de Redresare și Reziliență.

Costel Alexe, Președintele Consiliului Județean Iași: „Din păcate, din ce în ce mai mulți copii vin pe lume prematur, iar datoria Consiliului Județean Iași și a conducerii Spitalului Clinic de Obstetrică și Ginecologie „Cuza Vodă” Iași este de a asigura condițiile necesare pentru ca acești nou născuți cu problemele să aibă o șansă la viață. Astfel, pe lista viitoarelor dotări se regăsește un aparat de suport respirator non-invaziv, un echipament pentru monitorizare non invazivă a activității cerebrale, un ventilator neonatal, dar și alte echipamente moderne de specialitate.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.