Crimă înfiorătoare, la Iaşi! „Pionierul”, acuzat că i-a dat cu pumnii în cap până nu a mai respirat! (EXCLUSIV)

4116
Anchetator la bloc
Anchetator la bloc

@ Crimă înfiorătoare, la Iaşi: un individ poreclit „Pionierul” este acuzat că i-a dat victimei cu pumnii în cap până nu a mai respirat @ Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi l-au trimis ieri în judecată pe Silviu Sima @ Ieşeanul în vârstă de 19 ani este acuzat acum de comiterea unui omor feroce

Crimă înfiorătoare, la Iaşi! Un individ poreclit „Pionierul” este acuzat acum că i-a dat victimei cu pumnii în cap până nu a mai respirat! Aşadar, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi l-au trimis ieri în judecată pe Silviu Sima.

Ieşeanul în vârstă de 19 ani este acuzat de comiterea unui omor feroce. Acum, urmează ca Tribunalul Iaşi să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, judecătorii vor asculta ce au de spus toate părţile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Crimă înfiorătoare, la Iaşi!

 

Oamenii legii au afirmat că Silviu Sima a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva luni, după ce l-ar fi ucis în bătaie pe Ionel M., pe motiv că victima ar fi avut o relație cu mama lui.

Silviu Sima și-a luat viața în piept după ce a împlinit vârsta de 18 ani. A ales să plece în străinătate să muncească, pentru a reuși să aibă o tinerețe fără prea multe griji. A lucrat un an în străinătate și s-a întors în concediu, la părinții săi. Dar se pare că situația s-a schimbat.

Criminalist, cercetare la fata locului
Criminalist, cercetare la fata locului

Ce au mai spus anchetatorii despre Silviu Sima

 

Oamenii legii au spus că, de fapt, tânărul ar fi încercat să „îl pună la punct” pe iubitul mamei sale. Astfel, individul l-ar fi căutat pe bărbat şi l-ar fi lovit până ce l-ar fi lăsat inconştient.

Scandalul s-a petrecut în noaptea din 4 spre 5 mai, când Silviu Sima ar fi mers în locul în care se aflau mama lui și Ionel M. În urma incidentului, victima a fost transportată la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Ulterior, suspectul a fost încătuşat de anchetatori, iar, acum, acesta a fost trimis în judecată pentru omor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.