CTP: „Chirica este un combinator cinic. Vorbim de fripto-comunism”

1654

@ Cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu a comentat aseara la Digi TV pe marginea intrarii primarului Iasului in PNL: „Domnul Chirica este un combinator cinic care are voturi în Iași. PNL a băgat de seamă că are tolba cu voturi și îl folosește”

Cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu a comentat aseara la Digi TV pe marginea candidaturii primarului Iasului, Mihai Chirica din partea PNL aratand ca situatia poate fi etichetata ca fiind fripto-comunism. „Domnul Chirica a rostit două cuvinte cheie – „traseu” – „traseul meu politic” și cuvântul „oportunitate”. Adică fripto-comunism, așa se traduce „oportunitate”. Fripto-comunism, în sensul de combinație de fripturism și comunism. „Traseu” vine de la dragul meu cuvânt – „traseism”. Domnul Chirica este un combinator cinic care are voturi în Iași. PNL a băgat de seamă că are tolba cu voturi și îl folosește”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Acesta a mai adaugat ca vina pentru aparitia acestei situatii revoltatoare apartine PNL care isi bate joc de electoratul de dreapta. Mă întreb: Nu se gândesc totuși nicio secundă oamenii ăștia, cineva dintre ei, de la PNL – „cât putem să ne batem joc de cei care ne-au votat?”. „Ce facem domne, băgăm pesediști, pușcăriași în partid ca să câștigăm alegerile?”. Se poate câștiga în felul ăsta? Domnul Chirica nu și-a dat demisia din PSD, a fost exclus. Iar parteneriatul cu domnul Iohannis datează din momentul în care căderea domnului Dragnea a fost limpede, atunci s-a orientat spre domnul Iohannis”, a mai spus Cristian Tudor Popescu. (Vezi aici intreg comentariul)

Sursa: https://www.digi24.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.