Au vrut să tragă o „ţeapă” cu maşini, dar nu le-a ieşit pasienţa! Uite ce pedepse au primit! (EXCLUSIV)

535
mana cu bani in masina
mana cu bani in masina

@ Au vrut să tragă o „ţeapă” cu maşini, dar nu le-a ieşit pasienţa @ Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe Daniel George Merencă la 1 an şi 6 luni de închisoare, în vreme ce Neculai Pricop a primit o pedeapsă de 2 ani şi 9 luni de închisoare @ În acelaşi dosar, Cezar Ilaş a fost condamnat la 8 luni de închisoare şi a mai primit o amendă de 40.000 de lei @ De asemenea, firma Magic Car Engine Service SRL a primit o amendă de 200.000 de lei

Au vrut să tragă o „ţeapă” cu maşini, dar nu le-a ieşit pasienţa!Aşadar, recent, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe Daniel George Merencă la 1 an şi 6 luni de închisoare, pentru înşelăciune în formă continuată, în vreme ce Neculai Pricop a primit o pedeapsă de 2 ani şi 9 luni de închisoare.

În acelaşi dosar, Cezar Ilaş a fost condamnat la 8 luni de închisoare şi a mai primit o amendă de 40.000 de lei. De asemenea, firma Magic Car Engine Service SRL a primit o amendă de 200.000 de lei, pentru tăinuire.

Sala de judecata
Sala de judecata

Au vrut să tragă o „ţeapă” cu maşini, dar nu le-a ieşit pasienţa!

 

Pe lângă pedepse, judecătorii ieşeni i-au obligat pe indivizi şi la plata unor despăgubiri. „Instanţa admite acţiunea formulată de partea civilă Rentkraft SRL şi obligă toţi inculpaţii să achite, în solidar, părţii civile, următoarele sume, cu titlu de despăgubiri civile: 13.200 de euro, 25.200 de euro, 600 de euro lunar, pentru fiecare lună întreagă scursă din septembrie 2023 inclusiv, până la achitarea sumei de 13.200 de euro”, au spus magistraţii ieşeni.

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta fiind, de alfel, deja contestată. Procesul indivizilor a început pe data de 9 iulie 2021. Procurorii i-au trimis în judecată pentru înşelăciune în formă continuată, tentativă de înșelăciune şi tăinuire.

Ce au spus procurorii ieşeni

 

Oamenii legii au spus că, pe 11 februarie 2020, în jurul orei 16.19, doi dintre indivizi au indus în eroare o firmă, cu ocazia închirierii unui autoturism marca Volkswagen Jetta, aflat în flota auto a societății, bunul fiind înstrăinat ulterior de ieşeni către alte persoane, fără drept, cu scopul de a obține un folos patrimonial, fiind creat un prejudiciu persoanei vătămate de 45.556 de lei.

„Pe 15 februarie 2020, în jurul orei 9.00, doi inculpaţi au indus în eroare o societate, cu ocazia închirierii autoturismului marca VW Jetta, aflat în flota auto a societății, bunul fiind înstrăinat ulterior de acesta altei persoane, fără drept, cu scopul de a obține un folos patrimonial, cauzând astfel un prejudiciu în valoare de 9.000 de euro.

Pe 18 februarie 2020, în timp ce se aflau în stația OMV, doi inculpaţi au încercat să vândă autoturismul marca VW Passat de culoare gri, care aparține unei societăți, și a fost închiriat anterior, nereușind să valorifice autoturismul, întrucât au fost prinşi în flagrant de organele de cercetare penală.

Inculpații au indus în eroare reprezentanții persoanelor vătămate cu privire la faptul că doresc să închirieze autoturismele, în timp ce adevărata lor manifestarea de voință era în sensul de a dobândi posesia autovehiculelor prin închiriere, pentru a putea dispune de acestea și obține sume de bani într-un timp scurt”, au spus anchetatorii ieşeni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.