Cum poți organiza o nuntă de vis într-o singură zi?

46

25 martie 2023, Nunta de 5* la Pleiada Boutique Hotel: tot ce cauți, tot ce ai nevoie pentru ziua ta specială, într-un singur loc.

Cuplurile care nu s-au decis încă asupra locației și a tuturor detaliilor nunții lor, dar au planuri mari,  sunt așteptate la Nunta de 5*, la Pleiada Boutique Hotel. Astfel, în doar o singură zi, mirii vor putea să își planifice cel mai important eveniment al vieții lor într-un mediu inedit, de socializare și relaxare.

Nunta de 5* va avea loc sâmbătă, 25 martie, între orele 12.00- 18.00,  în cele trei săli de evenimente ale singurului hotel de 5 * din Moldova, și aduce în premieră pentru Iași o nouă modalitate de organizare a evenimentelor dedicate mirilor.

Produse din gama de lux de la peste 30 de furnizori de top

În cadrul evenimentului, organizatorii au creat un circuit interactiv, unde au reunit expozanți din gama premium din diferite domenii: rochii de mireasă, costume de miri, bijuterii, coafură și machiaj, remodelare corporală, sănătate, servicii foto-video, florării, baloane, caricatură, cofetării, crame de vinuri, cocktailuri,  dans, event planning, invitații de nuntă, muzică, agenții de turism, precum și imobiliare.

De asemenea, pentru că le place să își răsfețe oaspeții, echipa Pleiada a pregătit pentru cei prezenți o tombolă cu premii surpriză.

*Lansarea noului meniu de nuntă *

Cine crede că nu este posibil să te îndrăgostești de mâncare, o va face în mod sigur la acest eveniment, la lansarea noului meniu de nuntă, conceput și pregătit de Andrei Marfă, chef cu experiență în Elveția, Italia și Franța. Meniul aduce note de prospețime, culoare și touch gastronomic deosebit, pentru ca papilele gustative să fie seduse definitiv.

Demonstrații live de coafat &make-up, dulciuri tentante și degustări de vin

La eveniment, miresele vor putea să admire machiaje și coafuri făcute de artiști în timp real manechinelor care vor fi îmbrăcate în rochii de mireasă, totul pentru un plus de dinamism și autenticitate.

De asemenea, mirii sunt invitați să deguste atât tentațiile din candy bar-uri, precum și vinurile și cocktailurile, având astfel posibilitatea să savureze la propriu, nu doar să admire vizual, din pliante, produsele furnizorilor.

„Nunta de 5* este evenimentul care te ajută să îți imaginezi într-o manieră interactivă nunta de vis, să fii consiliat de către o echipă profesionistă ce deja a organizat sute de evenimente de succes, să cunoști furnizorii de top, totul pentru ca planificarea Marii Zile să fie relaxată  și toate detaliile ce compun tabloul unei nunți reușite să fie adresate într-un mod dinamic”, spun reprezentanții Pleiada Boutique Hotel.

Accesul la eveniment este GRATUIT și se va face doar pe baza unei rezervări prealabile la numărul de telefon 0741 682 521.

Mai multe detalii despre nunta de 5* la https://bit.ly/testeaza-nunta-gratuit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.