”Deleanu a demisionat pentru că are dosar penal”. Chitaru explică retragerea subită a patronului Cotnari

3017
Alecu Chitaru si Deleanu-
Alecu Chitaru si Deleanu-

@ Alecu Chitaru crede ca demisia bruscă a lui Constantin Delenu din functia de presedinte al SC Cotnari SA are legatura cu un dosar penal instrumentat de Parchetul de pe langa Tribunalul Iași @ ‘’Eu vorbesc aici despre dosarul penal 671/P/2019 unde este vorba despre delapidare, fals, spălare de bani si asa mai departe, dosar in care este cercetat si domnul Deleanu”, a spus Alecu Chitaru

Alecu Chitaru, reprezentantul tăranilor din zona Cotnari-Hârlău care sunt in litigii de revendicare a unor terenuri cu SC Cotnari SA crede ca retragerea bruscă a lui Constantin Deleanu de la conducerea companiei are legatura cu un dosar penal instrumentat de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi. ’Eu vorbesc aici despre dosarul penal 671/P/2019 unde este vorba despre delapidare, fals, spălare de bani si asa mai departe, dosar in care este cercetat si domnul Deleanu. Este inceputa urmarirea penala. Asta deoarece a scos bani din firmă sustinand ca a platit investitiile de pe plantații, lucru cu totu fals”, a spus Alecu Chitaru.

Acesta s-a referit la faptul ca Deleanu ar fi scos sume mari de bani din contul companiei pretextând că ar fi platit taranilor carora li s-au retrocedat terenurile si investitiile de pe suprafetele respective adica plantatiile de vie. „Banii au fost scosi din firma dar taranii nu si-au primit banii pe investitii. Este vorba despre o suprafata de 700 hectare. În contractele de vanzare-cumparare incheiate cu taranii carora le-a cumparat terenurile dupa retrocedare este precizat ca plantatiile adica investitiile au fost platite separat, ceea ce este un fals. Suma in discutie este foarte mare, 22.000 de dolari pentru un hectar si aici vorbim de 700 hectare”, a mai spus Alecu Chitaru. Contactat telefonic Constantin Deleanu nu a comentat afirmațiile lui Alecu Chitaru.Reamintim ca saptamana trecuta, Dezvaluirea.ro a anuntat in exclusivitate ca Deleanu s-a retras de la conducerea SC Cotnari SA, in favoarea fiului sau Remus (vezi aici).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.